Resume from March 12, 2024

Наталія

Професор, доцент кафедри університету

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ

БУНТОВА НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА
1975 року народження

Кандидат економічних наук, доцент
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Контактна інформація: м. Київ, Україна. Телефон моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: 1998 р. - Київський державний торговельно-економічний університет, спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері», кваліфікація: економіст з менеджменту

2009 р. – диплом кандидата економічних наук зі спеціальності «Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика». Тема дисертації «Кадрове забезпечення готельного господарства України: проблеми та шляхи їх вирішення».
2014 р. - отримала вчене звання доцента кафедри готельної та ресторанної справи.
2018 р. - пройшла міжнародне наукове стажування за програмою «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та провідні тенденції» у європейських вищих навчальних закладах (сертифікат №048/2-2018): Віденський університет (Австрія), Пан’європейский університет (Словаччина), Обудський університет (Угорщина), Кошицький технічний університет (Словаччина).
2018 р. - успішно склала іспит та отримала міжнародний сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти на рівні В2 з мов країн Європейського Союзу (англійської).
У 2022 році отримала сертифікат про проходження міжнародного стажування за програмою «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід» (сертифікат №383/05.03.2022).
У 2022 році взяла участь у міжнародному освітньо-науковому проекті «Зимова школа» в рамках імплементації грантового проекту Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) - 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR (сертифікат WS2022-000368).
Досвід науково-педагогічної діяльності: 22 роки
Професійний досвід: З 1998 до 2018 року працювала в Київському університеті туризму, економіки і права на посадах асистента кафедри, викладача, доцента, професора, заступника завідувача кафедрою.
2005-2007 роки - завідувач сектору Наукового центру розвитку туризму Державної туристичної адміністрації України (за сумісництвом).
З 2007-2009 роки працювала науковим співробітником відділу регіональної політики та розвитку територій в Раді по вивченню продуктивних сил України НАН України.
2018 - 2022 роки - професор кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.
2022-2023 роки - завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну.
Навчальні курси: «Основи економіки», «Економіка підприємств туризму, готельного та ресторанного господарств», «Менеджмент підприємства», «Бізнес-планування у туризмі та готельно-ресторанному господарстві», «Маркетинг готельного і ресторанного господарства», «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві».
Наукові публікації: автор понад 100 наукових та навчально-методичних розробок, в тому числі 2-х навчальних посібників («Дипломне проектування готельно-ресторанних підприємств» (2012 р.) та «Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства» (2013 р)), 30 статей у фахових виданнях, 8 колективних монографій (з них 3 міжнародні). Співавтор Програми розвитку туризму в м. Києві до 2010 року та Програми створення мережі малих готелів Києва в рамках співпраці з Науковим центром розвитку туризму Міністерства культури і туризму України.
Працюю над завершенням дисертаційного дослідження «Стратегічні орієнтири просування національного готельного продукту на світовий ринок послуг».
Коло наукових інтересів: теоретико-методологічні та прикладні проблеми управління розвитком підприємствами туризму та індустрії гостинності.
Додаткова інформація: Ввічливість, стресостійкість та аналітичний склад розуму дозволяють мені у будь-якій ситуації дотримуватися ділового стилю спілкування, ефективно вирішувати конфліктні ситуації, швидко оцінювати суть проблеми та пропонувати оптимальний варіант її вирішення. Комунікабельність та відмінне почуття гумору допомагають мені ефективно взаємодіяти з будь-якою аудиторією.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: