Резюме від 16 травня 2024

Наталія

Професор, доцент кафедри університету

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський державний торговельно-економічний університет

Менеджмент у невиробничій сфері, Київ
Вища, з 1992 по 1998 (6 років)

1998 р. - Київський державний торговельно-економічний університет, спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері», кваліфікація: економіст з менеджменту
2009 р. – диплом кандидата економічних наук зі спеціальності «Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика». Тема дисертації «Кадрове забезпечення готельного господарства України: проблеми та шляхи їх вирішення».
2014 р. - отримала вчене звання доцента кафедри готельно-ресторанної справи.

Додаткова освіта та сертифікати

Google і Coursera курс "Від уподобань до потенційних клієнтів: взаємодія з клієнтами онлайн"

2024, травень
Сертифікат

Google і Coursera курс "Основи цифрового маркетингу та електронної комерції"

2024, квітень
Сертифікат

Google і Coursera курс "Залучення клієнтів за допомогою цифрового маркетингу"

2024, травень
Сертифікат

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

БУНТОВА НАТАЛІЯ ВАСИЛІВНА
1975 року народження

Кандидат економічних наук, доцент
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Контактна інформація: м. Київ, Україна. Телефон моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: 1998 р. - Київський державний торговельно-економічний університет, спеціальність «Менеджмент у невиробничій сфері», кваліфікація: економіст з менеджменту

2009 р. – диплом кандидата економічних наук зі спеціальності «Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика». Тема дисертації «Кадрове забезпечення готельного господарства України: проблеми та шляхи їх вирішення».
2014 р. - отримала вчене звання доцента кафедри готельної та ресторанної справи.
2018 р. - міжнародне наукове стажування за програмою «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та провідні тенденції» у європейських вищих навчальних закладах (сертифікат №048/2-2018): Віденський університет (Австрія), Пан’європейский університет (Словаччина), Обудський університет (Угорщина), Кошицький технічний університет (Словаччина).
2018 р. - міжнародний сертифікат відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти на рівні В2 з мов країн Європейського Союзу (англійської).
2022 р. - міжнародного стажування за програмою «Сучасні методи та тренди управління туристичними комплексами: європейський досвід» (сертифікат №383/05.03.2022).
2022 р. - міжнародний освітньо-науковий проект «Зимова школа» в рамках імплементації грантового проекту Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) - 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR (сертифікат WS2022-000368).
2023 р. - професійний навчальний проєкт «Академія гостинності міста Києва» за ініціативи Управління туризму та промоцій КМДА, сертифікат на 120 годин (4 кредити ECTS)
2024 р. – навчальна тренінгова програма від Академії сільського розвитку ГО “Спілка сільського зеленого туризму України" за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку, Талліннського університету та Естонської асоціації сільського туризму (сертифікат № 27-1604/2024)
Досвід науково-педагогічної діяльності: 24 роки
Професійний досвід: З 1998 до 2018 року працювала в Київському університеті туризму, економіки і права на посадах професора, заступника завідувача кафедрою доцента, викладача кафедри.
2005-2007 роки - завідувач сектору Наукового центру розвитку туризму Державної туристичної адміністрації України (за сумісництвом).
З 2007-2009 роки працювала науковим співробітником відділу регіональної політики та розвитку територій в Раді по вивченню продуктивних сил України НАН України.
2018 - 2022 роки - професор кафедри менеджменту та інноваційних технологій соціокультурної діяльності Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.
2022-2023 роки - завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну.
Навчальні курси: «Основи економіки», «Економіка підприємств туризму, готельного та ресторанного господарств», «Менеджмент підприємства», «Бізнес-планування у туризмі та готельно-ресторанному господарстві», «Маркетинг послуг», «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві».
Наукові публікації: автор понад 100 наукових та навчально-методичних розробок, в тому числі 2-х навчальних посібників («Дипломне проектування готельно-ресторанних підприємств» (2012 р.) та «Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства» (2013 р)), 30 статей у фахових виданнях, 8 колективних монографій (з них 3 міжнародні). Співавтор Програми розвитку туризму в м. Києві до 2010 року та Програми створення мережі малих готелів Києва в рамках співпраці з Науковим центром розвитку туризму Міністерства культури і туризму України.
Коло наукових інтересів: теоретико-методологічні та прикладні проблеми управління розвитком підприємствами туризму та індустрії гостинності.
Додаткова інформація: Ввічливість, стресостійкість та аналітичний склад розуму дозволяють мені у будь-якій ситуації дотримуватися ділового стилю спілкування, ефективно вирішувати конфліктні ситуації, швидко оцінювати суть проблеми та пропонувати оптимальний варіант її вирішення. Комунікабельність та відмінне почуття гумору допомагають мені ефективно взаємодіяти з будь-якою аудиторією.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: