Resume from April 8, 2024 PRO

Khrystyna

Лікар-радіолог, рентгенолог

Employment:
Part-time.
Age:
30 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Remote, Vinnytsia, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Лікар-рентгенолог

from 08.2017 to now (6 years 8 months)
КНП Центр Легеневого Здоров‘я, Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Education

ЛНМУ ім.Данила Галицького

Лікувальна справа, Львів
Higher, from 2014 to 2017 (3 years 3 months)

Кримський державний медичний університет ім.С.І. Георгієвського

Лікувальна справа, Сімферополь
Higher, from 2011 to 2014 (2 years 6 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — above average
  • German — beginner
  • Latin — average

Additional information

Освіта: Вища медична за спеціальністю «Лікувальна справа». Диплом про закінчення Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького в 2017р. Лікар-інтерн за спеціальністю «Радіологія» з 2017р. на базі кафедри «радіології» факультету післядипломної освіти ЛНМУ та у Центрі легеневого здоров‘я. Сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Радіологія» з 2019р. Додаткова освіта: курси класичної кометології на базі міжнародної школи косметології « Mediocris»2021р. Сертифікати та дипломи участі в семінарах, школах, конференція та курсах підвищення кваліфікації з базових питань загальної медицини та профільної спеціалізації надаються за вимогою роботодавця додатково у вигляді фото чи копій, за бажанням. Досвід роботи: Основний: Центр легеневого здоров‘я лікар радіолог з 2017 по теперішній час. Додатково: досвід роботи в приватних клініках та мережі аптек за час навчання в університеті та проходження інтернатури. Зокрема: мережа аптек «Сальве» - нічний провізор 2016р. Приватний медичний центр «Мірамед» -асистент радіолога, робота з апаратом комп’ютерної томографії 2018-2019р.

Вміння та навики: Володіння методами сучасної діагностики. методів лікування згідно протоколів МОЗ України та міжнародних протоколів. Знання показів до застосування, протипоказів, комбінацій, можливих побічних реакцій основних груп фармакологічних препаратів відповідно до протоколів обстежень та лікування основних груп захворювань. Можливість проведення консультативного прийому з подальшими рекомендаціями стосовно діагностики та лікування. Знання основ дієтології та нутріциології. Знання з основ психології та психосоматики. Оформлення та ведення медичної документації відповідно до вимог МОЗ України.
Вільно володію українською, англійська - вище середнього, німецька - нижче середнього ( у процесі вдосконалення).

Серед особистих якостей: відповідальність, клієнтоорієнтованість, робота на результат, швидке освоєння нових знань та вмінь.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: