Resume from March 11, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6359159

Аудитор, фінансист, економіст, бухгалтер, інспектор, начальник, ревізор

Employment:
Full-time.
City of residence:
Sarny
Ready to work:
Remote, Rivne, Sarny

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний державний соціальний інспектор

from 02.2021 to now (3 years 2 months)
Соц.сфера

Перевірка достовірності та повноти інформації про доходи та майновий стан осіб, які входять до складу сім’ї, що звертається за призначенням державної соціальної допомоги.

Начальник відділу - головний державний соціальний інспектор

from 08.2017 to 02.2021 (3 years 6 months)
УПСЗН, Сарни (соц. сфера)

Здійснення контролю за правильністю надання державної соціальної допомоги за цільовим використанням коштів державного бюджету, спрямованих на цю мету.
Перевірка достовірності та повноти інформації про доходи та майновий стан осіб, які входять до складу сім’ї, що звертається за призначенням державної соціальної допомоги.
Проводити обстеження умов життя заявника (за його згодою) з метою визначення складу сім’ї, ступеня нужденності та можливостей знаходження додаткових джерел для існування шляхом опитування осіб, які входять до складу сім’ї, що звертається за призначенням державної соціальної допомоги, родичів, інших осіб у разі виникнення потреби в уточненні обставин, що стосуються справи.
Проводити вибіркові перевірки правильності складення уповноваженими особами виконавчих органів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад актів обстеження матеріально-побутових умов сім'ї.
Здійснення контролю виконання підпорядкованими йому державними соціальними інспекторами завдань, доведених до відділу, відповідати за своєчасність і якість їх виконання. Розробка документів, що належать до компетенції відділу.

Головний спеціаліст

from 03.2016 to 08.2017 (1 year 5 months)
УПСЗН, Сарни (с.сфера)

Здійснювати розрахунки з постачальниками послуг на підставі поданих ними щомісячних звітів щодо послуг, наданих особам, які мають право на відповідні пільги.
Щомісяця готувати інформацію про фактично нараховані суми та акти звіряння розрахунків за надані послуги з підприємствами - надавачами відповідних послуг та надавати їх фінансовим органам. участь у реалізації механізму співпраці усіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

Заступник начальника

from 12.2013 to 05.2015 (1 year 5 months)
Сарненська міжрайонна Державна фінансова інспекція ДФІ в Рівненській області, Сарни (Здійснення державного фінансового контролю)

Проведення контрольних заходів.
Здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяття зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності у об'єктів контролю. Координація та контроль діяльності.

Головний контролер – ревізор

from 12.2009 to 12.2013 (4 years)
КРВ,, Рівне,Сарни (державний фінансовий контроль)

Проведення контрольних заходів.
Здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяття зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності у об'єктів контролю.

Бухгалтер, провідний економіст

from 03.2001 to 12.2009 (8 years 9 months)
РПЗ, Сарни (заповідник)

Забезпечення своєчасного та якісного нарахування заробітної плати, виплат за листками тимчасової непрацездатності, проведення розрахунків із працівниками при виході у відпустку, звільненні. Ведення особових рахунків працівників. Ведення обліку та документальне оформлення основних засобів, МНМА,МШП,ПММ та їх списання, проведення інвентаризації. Облік дебіторської та кредиторської заборгованості. Здійснювала економічний аналіз господарської-фінансової діяльності підприємства

Education

Міжнародний університет «Рівненський економіко – гуманітарний університет» ім. Степана Дем'янчука

Спеціальність «Фінанси», кваліфікація економіст – фінансист, Ровно
Higher, from 1997 to 2002 (4 years 9 months)

спеціальність «Фінанси», кваліфікація економіст – фінансист

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом Робота з принтером

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: