Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6359159

Аудитор, фінансист, економіст, бухгалтер, інспектор, начальник, ревізор

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Сарны
Готов работать:
Ровно, Сарны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний державний соціальний інспектор

с 02.2021 по наст. время (3 года 2 месяца)
Соц.сфера

Перевірка достовірності та повноти інформації про доходи та майновий стан осіб, які входять до складу сім’ї, що звертається за призначенням державної соціальної допомоги.

Начальник відділу - головний державний соціальний інспектор

с 08.2017 по 02.2021 (3 года 6 месяцев)
УПСЗН, Сарни (соц. сфера)

Здійснення контролю за правильністю надання державної соціальної допомоги за цільовим використанням коштів державного бюджету, спрямованих на цю мету.
Перевірка достовірності та повноти інформації про доходи та майновий стан осіб, які входять до складу сім’ї, що звертається за призначенням державної соціальної допомоги.
Проводити обстеження умов життя заявника (за його згодою) з метою визначення складу сім’ї, ступеня нужденності та можливостей знаходження додаткових джерел для існування шляхом опитування осіб, які входять до складу сім’ї, що звертається за призначенням державної соціальної допомоги, родичів, інших осіб у разі виникнення потреби в уточненні обставин, що стосуються справи.
Проводити вибіркові перевірки правильності складення уповноваженими особами виконавчих органів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад актів обстеження матеріально-побутових умов сім'ї.
Здійснення контролю виконання підпорядкованими йому державними соціальними інспекторами завдань, доведених до відділу, відповідати за своєчасність і якість їх виконання. Розробка документів, що належать до компетенції відділу.

Головний спеціаліст

с 03.2016 по 08.2017 (1 год 5 месяцев)
УПСЗН, Сарни (с.сфера)

Здійснювати розрахунки з постачальниками послуг на підставі поданих ними щомісячних звітів щодо послуг, наданих особам, які мають право на відповідні пільги.
Щомісяця готувати інформацію про фактично нараховані суми та акти звіряння розрахунків за надані послуги з підприємствами - надавачами відповідних послуг та надавати їх фінансовим органам. участь у реалізації механізму співпраці усіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству

Заступник начальника

с 12.2013 по 05.2015 (1 год 5 месяцев)
Сарненська міжрайонна Державна фінансова інспекція ДФІ в Рівненській області, Сарни (Здійснення державного фінансового контролю)

Проведення контрольних заходів.
Здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяття зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності у об'єктів контролю. Координація та контроль діяльності.

Головний контролер – ревізор

с 12.2009 по 12.2013 (4 года)
КРВ,, Рівне,Сарни (державний фінансовий контроль)

Проведення контрольних заходів.
Здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяття зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності у об'єктів контролю.

Бухгалтер, провідний економіст

с 03.2001 по 12.2009 (8 лет 9 месяцев)
РПЗ, Сарни (заповідник)

Забезпечення своєчасного та якісного нарахування заробітної плати, виплат за листками тимчасової непрацездатності, проведення розрахунків із працівниками при виході у відпустку, звільненні. Ведення особових рахунків працівників. Ведення обліку та документальне оформлення основних засобів, МНМА,МШП,ПММ та їх списання, проведення інвентаризації. Облік дебіторської та кредиторської заборгованості. Здійснювала економічний аналіз господарської-фінансової діяльності підприємства

Образование

Міжнародний університет «Рівненський економіко – гуманітарний університет» ім. Степана Дем'янчука

Спеціальність «Фінанси», кваліфікація економіст – фінансист, Ровно
Высшее, с 1997 по 2002 (4 года 9 месяцев)

спеціальність «Фінанси», кваліфікація економіст – фінансист

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом Робота з принтером

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: