Resume from February 21, 2022 PRO

Галина

Адміністратор

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор АЗС

from 09.2009 to 08.2020 (10 years 11 months)
ПВТТ і СТ БУ "Укрбургаз", Полтава (Видобуток газу)

Заправка пальними та мастильними матеріалами автомобілів та спецтехніки. Прийом нафтопродуктів. Оформлення документів на ГСМ. Складання звіту за зміну. Ведення матеріально-звітної документації. Проведення інвентаризацій. Контроль техніки безпеки та протипожежної безпеки. Оформлення відпуску нафтопродуктів у системі SAP.

Диспетчер автомобільного транспорту

from 11.2003 to 09.2009 (5 years 10 months)
ПВТТ і СТ БУ "Укрбургаз", Полтава (Видобуток газу)

Здійснення оперативного регулювання процесу перевезень. Забезпечення оформлення, видачі та приймання подорожніх листів та інших документів, які відображають роботу, виконану водіями. Перевірка правильності їхнього оформлення, наявності реквізитів і штампів.
Здійснення реєстрації дорожньої документації та облік роботи автотранспортних засобів, контроль правильності записів показань спідометра, отримання і залишків пального.
Здійснення оперативного обліку, контролю і аналізу результатів роботи автотранспортних засобів.
Отримання та доведення до водіїв повідомлень про умови та особливості перевезень на маршрутах, стан доріг, особливості руху на окремих ділянках, а також зведення метеослужби та прогнози погоди.

Бухгалтер по заробітній платі

from 10.1994 to 02.1995 (4 months)
ПВБР БУ "Укрбургаз", Полтава (Видобуток газу)

Прийом, аналіз та контроль обліку табелів робочого часу, підготовка їх до рахункової обробки. Контроль над правильністю і своєчасним оформленням лікарняних листів, медичних довідок та інших документів, що підтверджують право на тимчасову непрацездатність та відсутність працівника на робочому місці, підготовка їх до обробки і складання звітності.
Нарахування заробітних плат співробітникам організації. Контроль оформлення, збереження бухгалтерських документів і їх своєчасної і правильної передачі в архів. Згідно відомостям проведення виплати заробітної плати співробітникам підприємства.

Education

Полтавський університет споживчої кооперації

Економіка підприємства, Полтава
Higher, from 1998 to 2002 (3 years 9 months)

Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум

Економіка підприємства, Полтава
Specialized secondary, from 1992 to 1994 (1 year 9 months)

Additional education and certificates

Курси бухгалтерського обліку

2000-2001

Knowledge and skills

MS Office Email САПР

Disability

2nd degree.

Additional information

Старанна, відповідально ставлюся до роботи. Готова до навчання. Пунктуальна. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Водійські права категорії В, досвід водіння 7 років. Без шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: