Resume from May 17, 2024 PRO

Руслан

Журналіст, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Zaporizhzhia
Ready to work:
Remote, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Журналіст

from 09.2021 to 06.2023 (1 year 9 months)
Запорізький проєкт розслідувань, Запоріжжя (ЗМІ, медіа)

Education

Запорізький Національний Університет

Журналістика, Запоріжжя
Higher, from 2013 to 2019 (6 years)

Additional education and certificates

Тренінг "Школа блогерів та громадських журналістів"

2016, 10 днів

Тренінг "Військова кореспонденція"

2015, 1 день

Тренінг "Фактчекінг"

2016, 1 день

Тренінг "Висвітлення теми ЛГБТ у журналістиці"

2016, 3 дні

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Журналіст, ведучий, SMM, HR, PR

Рівень володіння англійською - B2
Швидкість набору тексту - 277 символів/хв

Маю досвід роботи у соціальних мережах, у приватних, державних та незалежних ЗМІ, у сфері наукових робіт, копірайтингу та рерайнигу, а також у сфері туризму та надання електронних послуг. Крім того, працював на виборах у якості члена виборчої комісії, секретаря та спостерігача.

Маю навички в SMM, відеомейкінг, блогінг, фото-кореспонденція, стендап. Розумію принципи динаміки у медіа, зокрема монтажу, фото та відеозйомки, побудови кадру та сюжету, драматургії, роботи в кадрі або на сцені, роботи з людьми, а також роботи у прямому ефірі.

ККД:
У тележурналістиці максимально оперативно день у день моніторив інфополе регіону, домовлявся по телефону щодо коментаря чи повноцінного інтерв'ю, особисто збирав інформацію для зняття та начитки сюжетів, також займався написанням дайджестів, БЗ, лаконічних лідів для новин.

У радіожурналістиці вів прямі ефіри, зокрема ранкові новини. Тоді в проміжок 15 хвилин знаходив, перевіряв, підготовував та начитував новини для оголошення у прямому ефірі на радіо. Новини треба було ще й встигати структурувати. Я готував так: Всеукраїнська новина, коротка підводка до наступної, Обласна новина, підводка, Міська новина. Однак, незважаючи на дедлайни роботи в ефірі, структуру, текст та достовірність новин було перевірено та якісно начитано в ефірі. Працював із сіткою мовлення, треклістом та радійним пультом.

Тренінги: завершив курс "Школа блогерів та громадських журналістів" (22-31 липня 2016), брав участь у тренінгу "Військова кореспонденція" (2015), тренінг для журналістів "Проблематика висвітлення теми ЛГБТ у журналістиці" (червень 2016), навчальний курс "Медіа, реклама та зв'язки з громадськістю" (2015-2016), брав участь у тренінгу "Фактчекінг" (2016).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: