Resume from February 28, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6466116

Екскурсовод, гід, супроводжуючий в ЧЗВ

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Супроводжуючий у ЧЗВ

from 12.2018 to now (5 years 4 months)
Освітні тури для іноземців до ЧЗВ, екскурсі Україною та Києвом.

Індивідуальні та групові, одно- та багатоденні освітні тури до ЧЗВ для іноземців двома мовами - англійська та італійська.

Супроводжуючий у ЧЗВ

from 02.2017 to 12.2018 (1 year 10 months)
ChernobylWelcome, Kiev (Міжнародний туризм до Чорнобильської Зони Відчудження)

Супроводження групових та індивідуальних, одно- і багатоденних освітніх турів до ЧЗВ для громадян іноземних держав англійською та італійською мовами.

Education

Національний Університет ім. Т.Г. Шевченка

Міжнародне приватне право, Київ
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 9 months)

Хороша освіта. Тільки нема в Україні верховенства права. Найбільше вдячний Інституту міжнародних відносин за "юридичну оптику" - правосвідомість це важливо у сьогоднішній Україні. А також вдячний за англійську мову. Вона мене подвоїла як людину назавжди.
Також безмежно вдячний моїм вчителям з Історії України. І в школі, і в універсітеті. Закоханий в історію. Люблю презентувати Україну іноземцям.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Office LIGA:ZAKON Legal activity Database Яхтовий стерновий, міжнародна кваліфікація "Day Skipper" Adobe Adobe Premiere Pro ЛІГА:ЗАКОН Адвокатська діяльність

Language proficiencies

  • English — fluent
  • Italian — above average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Працюю в ЧЗВ три роки. Також маю досвід екскурсій по Києву, хоча в останньому сам своїм рівнем ще не задоволений. Так, я киянин, народився і виріс тут, люблю історію свого міста, але маленький перфекціоніст всередині натякає, що можна ще краще. Не звик себе хвалити.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: