Resume from March 30, 2023

Валерия

Адміністратор інтернет-магазину

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Uzhhorod
Ready to work:
Kherson, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Uniwersytet przyrodniczy w Lublinie

Biologia, Lublin
Unfinished higher, from 2016 to 2018 (2 years)

Гимназия #20

Херсон
Secondary, from 2004 to 2015 (10 years 11 months)

Additional education and certificates

Цифрограм

1 тиждень
Certificate

Knowledge and skills

TikTok Viber Telegram Instagram Google Meet Google Drive Google Chrome Google Docs Canva Figma MS Office Adobe Photoshop CorelDRAW MS Paint Paint Tool SAI

Language proficiencies

  • Polish — above average
  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Мене звати Валерія, я - відповідальна та швидко навчаюся особа з досвідом роботи в різних сферах діяльності. Мої сильні сторони - комунікабельність та чутливість у спілкуванні з клієнтами, а також вміння працювати з цифровими технологіями та адмініструванням.

Закінчивши навчання, я працювала в ресторані, де здобула навички обслуговування клієнтів та управління запасами. Наступні роки я присвятила вивченню та розвитку навичок цифрової освіти та адміністрування в різних компаніях.

Мої знання польської мови були отримані в результаті п'ятирічного перебування в Польщі, де я здобула неповну вищу освіту та вдосконалювала мовні навички.

Крім того, я маю захоплення, такі як вивчення механіки, фізики, хімії та мистецтва, що допомагають мені розвиватися та бути креативною.

Я знаходжуся в пошуку нових можливостей та готова долучитися до команди професіоналів. Залишаю свої контактні дані та з нетерпінням очікую на Вашу відповідь.

З повагою,
Валерія

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: