Resume from January 12, 2023 PRO

Andrii

CEO, Head of agricultural business

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Odesa, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ТОВ ПК "Зоря Поділля, м. Гайсин, Вінницька обл.

from 03.2015 to 07.2020 (5 years 4 months)
УПІ АГРО, Киев (Сільське господарство. Агробізнес)

Професійний досвід:
З 16.03.2015 -20.07.2020 рік ТОВ «УПІ -АГРО» Директор ТОВ ПК «Зоря Поділля» м. Гайсин, Керівник Немирівської філії. Вінницька область.(, Рослинництво -50 тис. га землі , Цукровий завод , Насінневий завод , Елеватор, Ремонтні майстерні, АТЦ ).
Представництво підприємства в органах державної влади та взаємовідносинах з партнерами, підбір персоналу, укладання від імені підприємства господарських та цивільно -правових угод та трудових договорів, контроль та організація виробничо-господарської діяльності підприємства. Середня кількість працюючих ТОВ ПК «Зоря Поділля» - 1400 людей.
Вирощування с/г культур: цукровий буряк (основна культура), кукурудза, пшениця, соняшник, соя. Було виведено підприємство в лідери серед підприємств групи за останні роки. У 2018 році наша урожайність у Вінницькій області по усіх ключових культурах (цукровий буряк, пшениця, кукурудза, соя) була на 20-30% вищою від урожайності інших виробників. У 2019 році ми зберегли цю конкурентну перевагу по ранніх зернових. Урожайність пшениці у 2019 році по підприємству склала 7,6 т/га. Урожайність цукрового буряку у 2019 році по підприємству склала 68 т/га.
Розробка та впровадження в виробництво проектів змін у організацію логістики на підприємстві , що привело до економії більше ніж 15 % витрат на транспортування врожаю з поля на переробку ( цукровий завод, елеватор).
Зміна підходів на підприємстві до підвищення ефективності використання трудових ресурсів (зменшено на 240 штатних одиниць). Результатом стало збільшення заробітної плати основним працівникам та зменшення відтоку професійних кадрів.
По цукровому заводу було проведено ряд заходів по покращенню переробки та утилізації відходів виробництва, що значно покращило екологічну ситуацію на підприємстві.
Впровадження системи ТОІР дозволило зменшити залишки на складах запасних частин на 50 %.

Було виведено підприємство в лідери серед підприємств групи за останні 10 років.

Виробничий директор ТОВ « Райз Захід »

from 11.2012 to 03.2015 (2 years 4 months)
Ukrlandfarming, Дубно (Сільське господарство, агробізнес)

2012 – 2015 рік - Виробничий директор ТОВ « Райз Захід » м. Дубно, Рівненська область. (UkrLandFarmsng Агрохолдинг, 82 тис. га землі, Цукровий завод, Насінневий завод , Елеватор, АТП ).
Розробка виробничого плану підприємства, контроль та аналіз господарської діяльності підприємства, робота з орендодавцями та органами місцевого самоврядування. Вирощування: пшениця, кукурудза, соя, соняшник, цукровий буряк, ріпак. Будівництво елеватора, зменшення витрат на логістику.

ЗАСНОВНИК, ДИРЕКТОР

from 03.2005 to 12.2009 (4 years 9 months)
ТОВ АФ «СЕМЕРЕНЬКИ»,, Тростянець (Сумська обл.) (Сільське господарство. Агробізнес)

Створення підприємства, підбір персоналу, зільшення земельного банку, підготовка до продажу, злиття з вертикально інтегрованим агрохолдингом.

ЗАСНОВНИК, ДИРЕКТОР

from 05.1993 to 12.2004 (11 years 7 months)
ФОП Шелестюк Андрій Володимирович, Тростянець (Сумська обл.) (Машинобудування, виготовлення обладнання та запчастин для цукрових заводів, нафтопереробних підприємств, та сільского господарства.)

Education

СНАУ, НТУ"ХПІ"

Агрономічний, економічний, Харьков, Суми
Higher, from 2001 to 2011 (9 years 11 months)

Освіта: (Вища)
2011р - – закінчив Сумський Національний Аграрний Університет, Агрономічний факультет
2006 рік - закінчив Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» за спеціальністю «Маркетинг» та здобув кваліфікацію економіста. ХА №28390006
1990-1993рік- навчання в Сумському сільськогосподарському інституті на факультеті «механізація с/г».

Additional education and certificates

Certificated Manager CLM ICPM

2017-2018 6 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

Additional information

Водій категорії «В», «С» ( досвід - понад 25 років ); Володію ПК ( Word, Excel) ; Креативність. Уміння працювати в команді. Вміння адаптуватися. Високий рівень тайм менеджменту. Здатність переконувати. Досвід управління персоналом. Вміння згуртувати і мотивувати колектив. Вміння ефективно планувати свій час. Навички аналізу економічних показників підприємства. Досвід ведення переговорів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: