Resume from April 29, 2024 PRO

Людмила

Керуючий магазином, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий магазином

from 12.2023 to now (5 months)
Санте- Алко, ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Володію глибокими знаннями принципів управління магазином, методів мерчендайзингу, стратегій продажів та навичок обслуговування клієнтів.

Продемонструвала успішну історію досягнення поставлених цілей щодо зростання продажів, рентабельності та покращення показників обслуговування клієнтів.

Основні кваліфікації:

• Управління персоналом: Набір, навчання, мотивація та оцінка персоналу магазину.

• Мерчендайзинг: Розробка та реалізація стратегій візуального оформлення магазину для максимізації продажів.

• Продажі: Створення та впровадження ефективних стратегій продажів, спрямованих на досягнення поставлених цілей.

• Обслуговування клієнтів: Забезпечення виняткового обслуговування клієнтів, що призводить до лояльності та повторних покупок.

• Фінанси: Контроль бюджету магазину, відстеження витрат та максимізація рентабельності, контроль та збереження ТМЦ магазину.

• Лідерство: Надихання та мотивування команди для досягнення спільних цілей.

• Комунікація: Ефективна комунікація з персоналом, клієнтами та вищим керівництвом.

• Аналітика: Аналіз даних про продажі, інвентаризацію та обслуговування клієнтів для прийняття обґрунтованих рішень.

• Програмне забезпечення: Володіння POS-системами, інвентарним програмним забезпеченням та іншими інструментами управління магазином, впевнений користувач ПК, Word, Excel, 1С.

Керуюча магазином Вино & Вино та М'ясна Карта
- організація роботи магазину;
- управління та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
- касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
- документообіг та звітність;
- робота в 1С;
- набір та навчання персоналу.

Керуючий Магазином "М`ясомаркет"

from 07.2021 to 12.2022 (1 year 5 months)
Агроиндустриальный холдинг МХП (АПК (Агропромышленный комплекс, Киев (Агропромышленный комплекс), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

- контроль та виконання планових показників магазину;
- організація роботи магазину;
- управління, навчання та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
- касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
- документообіг та звітність;
- проведення інвентаризації;
- виконання всім персоналом норм НАССР;
- відкриття нових ТТ
- набір та навчання персоналу.

Директор магазину, адміністратор ресторану "NOCHI"

from 04.2021 to 07.2021 (3 months)
Магазин Тато Фермер, Ресторан "NOCHI", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота c програмою для магазинів и ресторанів IIko

організація роботи магазину;
- управління, навчання та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
документообіг та звітність;
проведення інвентаризації.
Ресторан:

адміністрування ресторану та доставки;
замовлення товарів;
прийом та оприбуткування товару;
графіки та набір персоналу;
контроль санітарних норм;
якість обслуговування та контроль якості продукції;
відправка замовлень доставки Глово, Ракета.

Директор магазину

from 12.2020 to 04.2021 (4 months)
Магазин Свято М`яса, Київ (Роздрібна торгівля)

Робота з програмою для магазинів та ресторанів IIko
- організація роботи магазину;
- управління, навчання та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
- касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
- документообіг та звітність;
- проведення інвентаризації;

Директор магазину

from 07.2019 to 07.2020 (1 year)
Магазин М'ясо від Шефа, Київ (Роздрібна торгівля)

організація роботи магазину;
управління та контроль роботи співробітників магазину;
забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
координація робочого процесу;
касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
документообіг та звітність.

Директор підприємства

from 04.2013 to 12.2019 (6 years 8 months)
ТОВ Скан ТМЦ, ТОВ Скан 24, Київ (IT)

- Управління організацією;
- планування, розробка та впровадження планів для компанії;
- розробка та організація виконання бізнес-планів фірми;
- Організація проведення інвентаризацій;
- Організація економічно обґрунтованої операційної діяльності
організації

Менеджер з продажу

from 07.2003 to 05.2005 (1 year 10 months)
ТОВ "SystemGroup", Київ (IT)

- збільшення продажів у своєму секторі;
- пошук та залучення нових клієнтів (обробка вхідних заявок,активний пошук клієнтів, переговори, укладання договорів);
- підтримка взаємовідносин з напрацьованою клієнтурою.

Хостес

from 12.2002 to 02.2003 (2 months)
Ресторан "Fellini", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей ресторану.
Забезпечення комфорту гостей під час перебування в ресторані.

Бармен

from 11.2001 to 11.2002 (1 year)
Ресторан Каштановий Рай, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- прийом замовлень клієнтів;
- приготування коктейлів;
- приготування кавової продукції;
- робота з розрахунково-касовим апаратом;
- поповнення асортименту на барі;
- проведення розрахунку клієнтів;
- оформлення заявок на постачання товару;
- ведення обліку запасів та асортименту.

Бармен

from 12.1999 to 10.2001 (1 year 10 months)
Ресторан Фундуклеевский, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- консультування гостей за меню;
- подача страв та напоїв;
- Сервірування столів.

Официант

from 08.1995 to 04.1997 (1 year 8 months)
Ресторан Дубки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- обслуговування бенкетів;
- обслуговування виїзних заходів (концертів, вистав, дипломатичних зустрічей);
- консультування гостей за меню;
- дотримання стандартів сервісу та правил ресторану;
- створення затишної та невимушеної атмосфери для гостей ресторану;
подача страв та напоїв;
сервірування столів.

Education

НУХТ

Технология приготовления пищи., Київ
Unfinished higher, from 1992 to 1995 (3 years 1 month)

Техник- технолог
Мастер повар 5 разряда.

Additional education and certificates

Натальна, кармічна та хорарна астрологія.

6 місяців

Knowledge and skills

Користувач 1С Неконфліктність Комунікабельність Управління командою Лідерство Ведення документації Ведення CRM Управління магазином Управління рестораном Iiko Інвентаризація Контроль цінників Контроль збереженості ТМЦ Робота з касовим апаратом Грамотна усна та письмова мова Уважність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner
  • German — beginner

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: