• PRO

Ірина

Шеф-кухар, 50 000 UAH

Employment type:
part-time
Age:
34 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 02.2023 to now (2 years 6 months)
The Chef, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 03.2021 to 02.2023 (1 year 11 months)
Мамонт, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні
Контроль за дотриманням кухарями стандартів приготування страв згідно технологічних карт
Робота з технологічними картами, їх перевірка
Контроль якості продуктів харчування
Моніторинг запасів продуктів харчування
Делегування завдання персоналу кухні
Введення нових страв
Проведення інвентерезації та її зведення
Інформування офіціантів про денні спеціальні пропозиції
Забезпечення дотримання всіх правил охорони здоров'я та безпеки на кухні

Сушеф

from 06.2019 to 01.2021 (1 year 7 months)
Young restaurant, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання та прийом закупки і контроль за якістю продуктів
Управління командою кухні
Робота з технологічними картами
Зведення інвентаризації
Контроль за своєчасною видачею страв у зал
Контроль за приготуванням страв згідно технологічних карт
Дотримання санітарних норм передбачених законодавством України

Су-шеф

from 03.2015 to 01.2019 (3 years 10 months)
Самогонна ресторація, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання та прийом закупки і контроль за якістю продуктів
Управління командою кухні
Робота з технологічними картами
Зведення інвентаризації
Контроль за своєчасною видачею страв у зал
Контроль за приготуванням страв згідно технологічних карт
Дотримання санітарних норм передбачених законодавством України

Education

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, Київ
Higher, from 2008 to 2015 (6 years 10 months)

Additional education and certificates

Практикум "Hazard Analysis and Critical Control Point": система харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

22.07.2020р. (1 день)

Академія асоціації шеф кухарів України

25.03.2017 (2 тижні)

Психологія управління рестораном

2016, одноденний тренінг

Language proficiencies

  • Polish — fluent
  • German — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: