Resume from May 16, 2024 PRO

Тетяна

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий кафе

from 05.2021 to 01.2023 (1 year 8 months)
I feel city cafe, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Організація безперебійної роботи кафе і забезпечення стабільного прибутку:
- формування щомісячних бюджетів, аналіз фінансової діяльності та оптимізація витрат;
- підбір, навчання, мотивація персоналу та сприяння адаптації працівників в колективі;
- планування роботи працівників, нарахування зар. плат та премій;
- організація та контроль за проведенням інвентаризацій;
- організація виробничої діяльності згідно встановлених санітарних норм та контроль за виконанням працівниками всіх функціональних обов'язків.
Досягнення: збільшення обсягів продажів на 30%, формування ефективної роботи команди та позитивної робочої атмосфери, забезпечення стабільного прибутку в складних умовах праці.

Керуючий ресторану

from 08.2020 to 12.2020 (4 months)
Парк сімейного відпочинку Декідс, Дніпро (ресторан у парку сімейного відпочинку)

Обов'язки:
Відкриття ресторану на етапі проекту. Підбір персоналу, мотивація та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п; організація та підтримка злагодженої роботи ресторану, забезпечення його усіма необхідними ресурсами; ведення звітності в установленій формі; організація та контроль за проведенням інвентаризації, співпраця з адміністраціями Франшизи і ТЦ.
Досягнення:
Успішне відкриття ресторану та створення сильного, злагодженого колективу; впровадження спільно з шеф-кухарем нових страв, які користуються популярністю у гостей ресторану, постійне оновлення асортименту десертів; впровадження сервісу замовлення і доставки страв.

Керуючий ресторанами Нью-Йорк-Стріт-Піца і Гриль Паб

from 08.2019 to 08.2020 (1 year)
ТОВ Д ФУДС, Кам'янське (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Відкриття ресторанів на етапі проекту; підбір, навчання, мотивація персоналу та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків; нарахування з/п та премій; організація та підтримка злагодженої роботи ресторанів, забезпечення їх усіма необхідними ресурсами; ведення звітності в установленій формі, організація та контроль за проведенням інвентаризації; оптимізація витрат; забезпечення високого рівня сервісу; співпраця з адміністраціями Франшизи і ТЦ.
Досягнення:
Розробка та впровадження мотиваційної системи оплати праці, що сприяло емоційному залученню кожного працівника в процес створення атмосфери доброзичливості та гостинності в ресторанах; підтримання позитивного мікроклімату в середині колективу; впровадження сервісу замовлення і доставки страв; оптимізація виробничого процесу та забезпечення рентабельності в умовах карантину.

Керуючий ресторану

from 05.2012 to 06.2019 (7 years 1 month)
Ресторан "Нью-Йорк-Стріт-Піца", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Організація за підтримка злагодженої роботи в ресторані та забезпечення його усіма необхідними ресурсами; забезпечення високого рівня обслуговування гостей ресторану у відповідності із встановленими стандартами, створення атмосфери гостинності;
забезпечення відповідного рівня продажу і прибутковості закладу;
ведення фінансового обліку в програмному продукті Профіт; організація безперебійної роботи закладу; підбір, навчання, мотивація персоналу та контроль за дотриманням всіх функціональних обов'язків, нарахування з/п та премій; організація та контроль за проведенням інвентаризації, співпраця з адміністацією ТЦ.
Досягнення:
Відкриття, модернізація за успішна робота ресторану впродовж усього періоду функціонування; створення позитивного мікроклімату всередині колективу; впровадження оптимізації оплати праці, що додало мотивації працівникам та сприяло покращенню показників рентабельності закладу.

Education

Міжнародний економіко-гуманітарний університете ім. акад. Ст. Дем'янчука

Економіка та підприємництво. Фінанси., Рівне
Higher, from 2006 to 2008 (1 year 5 months)

Рівненський державний гуманітарний університет

Дошкільне виховання та практична психологія, Рівне
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 9 months)

References

  • Калник Андрій Михайлович

    Калник Андрій Михайлович

    Директор з розвитку, Франчайзингова компанія "Нью-Йорк-Стріт-Піца"

    Contact details are hidden
  • Неклюдова Світлана В'ячеславівна

    Неклюдова Світлана В'ячеславівна

    Бренд-шеф, Франчайзингова компанія "Нью-Йорк-Стріт-Піца"

    Contact details are hidden

Additional information

Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, легко знаходжу спільну мову з людьми, аналітичний склад розуму, здатність стратегічно мислити та зоорієнтованість на результат.
Досвід успішної роботи в сфері HORECA 15 років, з них - 10 років на керівних посадах.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: