Resume from April 29, 2024

Діана

Диспетчер-логіст

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
20 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національний Авіаційний Університет

Факультет транспорту, менеджменту і логістики; логістика, Киев
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (3 years 9 months)

Knowledge and skills

Дисциплінованість Комунікабельність Організація внутрішніх перевезень Організація міжнародних перевезень Самостійне прийняття рішень Здатність до навчання Ларді-Транс Della Організація автоперевезень GPS-моніторинг Водійські права кат. B Ведення CRM

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

На даний час отримую вищу освіту в національному Авіаційному Університеті за спеціальністю менеджер з логістики. Можу легко поєднувати навчання і роботу в незалежності від часу та зайнятості, так як навчаюсь у дистанційному форматі. Маю досвід роботи з людьми, в продажах та у веденні документації. Швидко навчаюсь та відповідально ставлюсь до роботи. Маю добрий рівень письмової англійської та практикую усну мову.
Маю досвід роботи в українській транспортній компанії, де займалась диспетчеризацією та маршрутизацією вантажівок в міжнародних перевезеннях, та по Україні, підготовкою супровідної документації, ведення обліку.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: