Resume from May 2, 2024 PRO

Марія

Пекар, кухар, помічник кухаря, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
57 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар

from 09.2018 to 02.2022 (3 years 5 months)
Приватний дитячий садок "My way", Київ (Освіта, наука)

-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Готування їжі
-Переоблік
-Співбесіда та підготовка помічників кухаря(у разі потреби)

Кухар-кондитер

from 01.2017 to 08.2018 (1 year 7 months)
Shara Cawa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Замовлення продуктів
-Приготування салатів /соусів
-Випічка круасанів/чіабата/сендвічі
-Переоблік

Кухар-мучник

from 12.2014 to 12.2016 (2 years)
Хінкальня, ресторан грузинської кухні, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-ліплення хінкалей
-допомога при переобліках

Помічник шеф-кухаря

from 01.2013 to 12.2016 (3 years 11 months)
Бізнес-кафе (бізнес центр м Шулявська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Складання меню
-Замовлення продуктів
-Підготовка та керування фуршетів
-Допомога кухарям у приготуванні замовлень
-Підготовка та тренінги персоналу
-Контроль роботи кухні
-Переоблік

Помічник кухаря

from 12.2010 to 01.2013 (2 years 1 month)
Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-деякий час працювала на роздачі обідів
-Підготовка продуктів до подальшої термічної обробки;
-Оформлення страв;
-Контроль зберігання і витрат наявних продуктів;
-Проведення санітарної обробки і підтримання чистоти на кухні.

Education

Базовий кулінарний курс кухаря

Кухар, Київ
Specialized secondary, from 2013 to 2013 (меньше 1 года)

Знання рецептур та технологію приготування страв.
Розкладання кожну страву та процес на хімічному рівні, що дозволяє готувати будь-яку страву, знаючи певні навички.

Нейрупінський коледж ( Німеччина)

Кухар, Нейрупин
Specialized secondary, from 1985 to 1987 (2 years)

Знання рецептури та технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку та організацію громадського харчування, правила використання пристроїв і спеціального обладнання.

Additional education and certificates

Харьківський університет

1988,4 роки

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • German — average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: