Resume from April 24, 2024 PRO

Дмитро

Інженер-механік, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сервісний інженер

from 08.2009 to now (14 years 9 months)
ТОВ "АТЕМ ГРУП", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Забезпечення безперебійної, технічно правильної експлуатації і надійності роботи обладнання, утримання його в працездатному стані та на необхідному рівні точності. Організація міжремонтного обслуговування, своєчасного і якісного ремонту, модернізації устаткування, робіт з підвищення його надійності і довговічності, забезпечення раціонального використання матеріалів. Вивчення умов роботи обладнання, окремих вузлів і деталей, розробка і здійснення заходів щодо попередження позапланових зупинок устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, підвищення надійності його в експлуатації.

Головний механік

from 08.1997 to 12.2008 (11 years 4 months)
ТОВ "Михайлівські вогнетриви", Суми (Будівельна промисловість, деревообробка)

Забезпечення безперебійної, технічно правильної експлуатації і надійності роботи обладнання, утримання його в працездатному стані та на необхідному рівні точності. Організація розробки планів (графіків) оглядів, випробувань і профілактичних ремонтів устаткування згідно з положеннями системи планово-попереджувального ремонту, затвердження цих планів і контроль за їх виконанням, забезпечення технічної підготовки виробництва.
Керівництво розробкою нормативних матеріалів з ремонту устаткування, витратою матеріалів на ремонтно-експлуатаційні потреби. Складання кошторисів ремонтів, оформленням заявок на придбання матеріалів і запасних частин. Організація централізованого виготовлення запасних частин, вузлів та змінного устаткування, міжремонтного обслуговування, своєчасного і якісного ремонту, модернізації устаткування, робіт з підвищення його надійності і довговічності, забезпечення раціонального використання матеріалів.
Участь у підготовці пропозицій з атестації, раціоналізації та планування робочих місць, модернізації устаткування, реконструкції, технічного переоснащення підприємства. Участь в експериментальних, налагоджувальних та інших роботах з упровадження та освоєння нової техніки, у випробуваннях устаткування, у прийманні нового та відремонтованого устаткування. Вивчення умов роботи
обладнання, окремих вузлів і деталей, розробка і здійснення заходів щодо попередження позапланових зупинок устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, підвищення надійності його в експлуатації.
Керівництво бригадою налагоджувальників, слюсарів і зварювальників, складання, оформлення і видача наряд допусків на роботи підвищеної небезпеки, контроль за дотриманням працівниками правил техніки безпеки, ведення та оформлення табеля обліку робочого часу працівників.

Education

Сумський Державний Університет

Інженерний, інженер-механік, Суми
Higher, from 1992 to 1997 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Office AutoCAD Креслення Уважність Логічне мислення Малювання

Additional information

Особисті і ділові якості: відповідальний, вмію працювати в колективі і індивідуально, можу самостійно приймати і обґрунтовувати свої рішення, підвищую свій професійний рівень шляхом самоосвіти.

ІІІ група з електробезпеки

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: