Resume from April 27, 2024 PRO

Олександр

Кухар у сім'ю

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 09.2022 to 12.2022 (3 months)
Тратторія "Marios", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню по всіх позиціях, з опрацюванням, калькуляцією та технологій. Робота з документацією, постачальниками, проведення переобліків. Поліпшення умов праці персоналу ресторану.

Кухар-універсал

from 07.2021 to 09.2022 (1 year 2 months)
ресторан "Zitti", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Італьянська кухня. Всі процеси, робота із постачальниками, проведення переобліків.

Кухар у сім'ї

from 07.2017 to 07.2021 (4 years)
VIP сімья, Київ (Нерухомість)

Пошук постачальників із прийнятними цінами, моніторинг ринку.
Вибір продуктів найкращої якості з урахуванням розумних цін.
Приготування різних страв та десертів - (різні печива, торти, кастарди, Макарун в асортименті, сорбет, домашнє морозиво за італійською технологією, шоколадні цукерки Valrhona з різним смаком та ароматом).
Українська, італійська, французька, кавказька, азійська кухня. Виїзні відрядження до резиденції сім'ї.

Кухар у сім'ї

from 01.2015 to 05.2015 (4 months)
VIP сімья, Київ (Нерухомість)

Складання основного меню на тиждень з ухилом на низькокалорійну кухню, дотримуючись смаків світової гастрономії.
Взаємодія з нянями, створення меню з побажаннями, дотримуючись віку дітей.
Складання меню-пропозиція з коментарями для бенкету.
Постійне дотримання ідеальної чистоти протягом усього робочого дня.
Щоденний аналіз продуктів - терміни зберігання.
Знання санітарних норм та особистої гігієни.
Вміння бути дисциплінованим, акуратним, дотримуватися ділового етикету.
Сервіс, приготування, контроль та безпека страви, складання списку на продукти.
Середземноморська, італійська, японська, слов'янська, низькокалорійна кухня.
Виїзні заходи.

Кухар у сім'ї

from 12.2011 to 09.2013 (1 year 9 months)
VIP сімья, Київ (Гірнича промисловість)

Додаткова укомплектованість кухні - необхідне обладнання, інвентар, посуд.
Складання основного меню з коментарями з огляду на смаки, звички та побажання.
Проведення банкетів, барбекю-вечір, гриль, дитячі свята.
Регулярна взаємодія із нянями, обговорення харчування дітей. Складання дитячого меню з огляду на смаки дітей.
Високий рівень відповідальності в обслуговуванні та сервіруванні столу. Уміння підлаштовується під смаки та характер сім'ї. Дотримуватися правильного зберігання продуктів з огляду на їх терміни.
Вміння вибрати найкращі продукти та доцільно використовувати їх. Приготування різних страв та десертів. Італійська, французька, кавказька, слов'янська, японська кухня.
Від сім'ї та гостей неодноразово отримував численні подяки за смак кожної страви, а також за рівень високого обслуговування.

Шеф-кухар

from 05.2011 to 07.2011 (2 months)
Піцерія-спагеттерія "Да Вінчі", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Італійська кухня.
Запуск нового закладу.
Підбір виробничого обладнання з ергономічним розташуванням по робочих цехах.
Розробка та впровадження меню з урахуванням цінової політики. Складання документації (калькуляція, тех/картки, правила поведінки на виробництві).
Підбір персоналу, навчання, розподіл у робочих секторах.
Щоденний контроль страв, що випускаються.
За короткі терміни заклад придбав велику кількість постійних клієнтів, тому виникли передумови запустити другий заклад в іншому регіоні України.

Технолог харчового виробництва

from 09.2009 to 05.2010 (8 months)
TОB "Тіфані", Мінск (Готельно-ресторанний бізнес)

Слов'янська, італійська, німецька, французька, азіатська кухня.
Розробка та впровадження нового меню по піцах на всю мережеву галузь.
Завдання - домогтися нових смаків та ароматів, з урахуванням розумної собівартості.
Розробка нових рибних страв, перших страв всю мережну галузь.
Складання та ведення технологічної документації про виконану роботу з підсумками.
Зниження собівартості з допомогою вмілого впровадження нових інгредієнтів.
Навчання персоналу, проведення майстер-класів.
Проведення контрольної служби у мережах компанії.
Пошук нових постачальників із постійною наявністю товару.
Договір.

Шеф-кухар

from 06.2008 to 12.2008 (6 months)
Апарт-готель "Арарат", Клайпеда. (Готельно-ресторанний бізнес)

Вірменська, європейська, авторська кухня.
Було запрошено власником готелю для відкриття нового ресторану.
Підбір та придбання необхідного інвентарю, посуду.
Модернізація чинного меню під ресторан.
Запуск та робота на шведській лінії, щоденне складання меню на шведський стіл.
Вихід до зали, робота з гостем.
Безпосереднє приготування та видача страв меню з урахуванням контролю.
Проведення різноманітних заходів (банкети, фуршети).
За короткий термін ресторан увійшов до п'ятірки найбільш відвідуваних ресторанів у місті.

Шеф-кухар

from 09.2007 to 05.2008 (8 months)
Готель "Ялта-Інтурист", ресторан "А-Tavola", Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Італійська кухня.
Впровадження та опрацювання меню.
Приготування страв згідно з тех/картки.
Підбір, організація та навчання персоналу всьому технологічному процесу.
Контроль та безпека страв.
Підготовка та проведення заходів різного рівня та масштабу: банкетів, фуршетів.
Один із найкращих ресторанів італійської кухні на території Криму.

Су-шеф

from 02.2005 to 03.2006 (1 year 1 month)
Готель "Воздвиженський", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадження нових страв, навчання персоналу процесам роботи, складання меню – шведська лінія та рум-сервіс, проведення переобліків.
Проведення фуршетів та банкетів, а також їх обслуговування. Індивідуальне приготування різноманітних страв для VIP гостей та власників готелю.

Education

Національний університет харчових технологій

Економіка та менеджмент; Економіка та підприємство, Київ
Unfinished higher, from 2010 to 2012 (2 years)

Київське Профтех Училище Громадського Харчування

Кулінарія, Київ
Specialized secondary, from 1984 to 1986 (2 years)

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Adobe Photoshop MacOS Adobe ABBYY FineReader

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Готель "Габія" м. Паланга. Литва. Італійська, литовська, європейська кухня. Су-шеф.
Ресторан "Алібі" м. Київ. Європейська кухня. Су-шеф.
Ресторан клуб "Оранжерея". м. Київ. Тайська кухня. Су-шеф.
UAB "CILI PICA" м. Паланга. Литва. Італійська, європейська, мексиканська кухня. Старший кухар. Договір.

Маю досвід роботи у VIP сім'ях, а також досвід роботи у сфері готельного та ресторанного бізнесу.
Досвід у запуску закладу із "0".
Маю досвід у пошуку та підборі потрібного виробничого обладнання та інвентарю, ергономічно розподілити по робочих секторах. Розробити та впровадити меню з урахуванням смаків та побажань, а також запропонувати свої напрацьовані страви, які стали популярними серед багатьох моїх гостей.Вміння розробляти ТТК та КК. Розбираюсь як продукти та багато інгредієнтів, які використовуються у світовій кулінарії.
Дотримуюся на робочому місці ідеальну чистоту протягом усього робочого дня. Вміння дотримуватись субординації, акуратності, чесності та дисципліни, суворості в роботі. Знаю та використовую середземноморську, італійську, кавказьку, слов'янську, паназіатську та світову гастрономічну кухню. Без шкідливих навичок (куріння, алкоголь).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: