Resume from April 26, 2024 PRO

Майя

Касир, адміністратор, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 07.2021 to 03.2024 (2 years 8 months)
Суші Бар, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймання замовлень, розрахунок відвідувачів, пакування замовлень , відправка кур'єрів, контроль роботи персоналу, видача зарплати , робота з С1 , проведення переобліків, робота з постачальниками, робота з накладними.

Касир

from 09.2016 to 03.2017 (6 months)
Тереторія мінімальних цін, Київ (Роздрібна торгівля)

Робота на касі, Готівковий і без готівкового розрахунку покупців, проведення переобліків у магазині, прийняття і розкладка товару, вічливе спілкування з покупцями, проходження тренінгів, навчання як правильно продавати товар і як поводити себе в стресових ситуаціях з покупцями.

Касир-адміністратор

from 11.2014 to 03.2016 (1 year 4 months)
WOKA, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та розсаджування гостей, прийняття замовлення, розрахунок відвідувачів, проведення переобліків, робота з постачальниками, приймання товару по накладних, внесення накладних у програму, контроль роботи офіціантів й кухарів, навчання офіціантів, приготування коктейлів і кавових напоїв, робота з касовим апаратом, складання робочого графіку.

Education

ВЦПТО технологій і дезайну

Перукар -модельєр, Вінниця
Specialized secondary, from 2008 to 2010 (1 year 9 months)

Additional information

Відповідальна, пунктуальна, ввічлива, комунікабельна, на роботі викладаюся на всі сто відсотків, швидко навчаюся, люблю спілкуватися, тримаю робоче місце в чистоті, шукаю постійну роботу зі стабільним заробітком, на тривалий час. Шукаю роботу у зв'язку з переїздом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: