Resume from May 21, 2024

Юрій

Директор підприємства, агроном

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

КЛОЧКОВ ЮРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

07 травня 1973р.
Моб. телефон:
[open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail:
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Громадянство:
Україна
Графік работи:
Повна , часткова зайнятість, можливий переїзд в інші регіони.
Побажання до нової роботи:
Можливість професійного зростання. Можливість прийняття рішень і відповідальність за них. Творча реалізація. Гідна оплата праці.

Основна освіта вища
1990-1994
Херсонський сільськогосподарський інститут, агрономічний факультет

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:

04.2018- дотепер
Власна справа

12.2011-03.2018 (6 р.4 міс)
ТОВ «АГРЕЙН-МЕНЕДЖМЕНТ», (ТОВ «КОНСАЛТ АГРО»)
(площа оброблюваних земель 120 000 га, напрямок рослинництво, тваринництво, елеваторні та транспортні послуги).

Начальник відділу рослинництва.
Розробка і впровадження інтенсивних технологій вирощування сільськогосподарських культур, введення кластерів, розробка технологічних карт, складання бюджетних програм в рослинництві, створення і організація роботи групи регіональних агрономів та інженерів, контроль виконання поставлених завдань у виробничих процесах, аналіз господарської та фінансової діяльності підприємств. Маю великий досвід роботи в різних географічних і кліматичних зонах України в плані підбору технологій ( застосування агрооперацій, розрахунок ресурсів під основні культури (озимі пшениця та ріпак, соняшник, кукурудза, соя).

03.2010-07.2011
ПрАТ «ПЛЕМІННИЙ ЗАВОД «АГРО-РЕГІОН» Бориспільська філія
(площа оброблюваних земель 42 000 га, підприємство з іноземними інвестиціями, напрямок: рослинництво і тваринництво ВРХ, СТФ)

Головний агроном, директор.
Застосування інтенсивних технологій вирощування сільськогосподарських культур, введення блочної сівозміни, розробка технологічних карт, введення історії полів, безпосередня участь в бюджетуванні виробництва, організаційно-технологічне керівництво процесами по догляду за рослинами, складання «зеленого конвеєра» і забезпечення підрозділу «Тваринництва» необхідною кормовою базою, управління колективом (85 осіб), складання виробничої програми і робочих планів, контроль витрат товарно-матеріальних цінностей, аналіз господарської та фінансової діяльності підприємства


11.2008-03.2010
ТОВ «ПАСТУШЕНКО Н.Н.» (ДП ТОВ «ІМПЕРІАЛ АГРОЛТД»)
(площа оброблюваних земель 1433га)

Директор.
Аналіз господарської та фінансової діяльності підприємства, планування. Складання та укладання договорів оренди земельних паїв. Підбір персоналу, участь у розробці і супровід проекту впровадження передових технологій вирощування сільськогосподарських культур

08.2002-11.2008
ПП КЛОЧКОВ Ю.А.

Приватний підприємець.
Рослинництво. Вирощування, закупівля, зберігання, переробка, реалізація сільськогосподарської продукції, надання послуг в рослинництві.

01.1995-02.2002 (7 років)
ЗАТ «УКРАЇНА» (Миколаївська область)
(площа оброблюваних земель 5200 га)

Головний агроном.
Рослинництво. Планування господарської діяльності, впровадження на підприємстві госпрозрахунку. Організація і контроль за технологічним процесом.

Впевнений користувач - MS Office, Інтернет.

Водійське посвідчення:
Категорія- В С
Сімейний стан:
Одружений, двоє дорослих дітей
Додаткові відомості:
Активна життєва позиція, комунікабельність, швидко і легко навчаюсь. Відповідальний. Легко працюю в колективі. Віддаю перевагу роботі, пов'язану з «живим» спілкуванням із можливістю приймати рішення. Добре знайомий з імпортною сільськогосподарською технікою та інвентарем.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: