Resume from March 29, 2021

Ірина

Адміністратор

Employment:
Full-time.
Age:
21 years
City:
Kamin-Kashyrskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Коледж туризму

Бізнес-адміністрування, м. Благоєвград, Болгарія
Unfinished higher, from 2019 to 2022 (3 years)

Головним в діяльності “бізнес-адміністратора” є – інформаційне забезпечення управління підприємством і бізнесом; організація належного виконання управлінських рішень в сфері бізнесу компанії та контроль виконання поставлених завдань і оцінка досягнутих результатів. Така людина контролює тих, хто займає керівні посади в компанії, щоб забезпечити дотримання політики компанії та найбільш ефективну організацію роботи над досягненням цілей бізнесу компанії. Бізнес-адміністратори співпрацюють з менеджерами HR, виробництва, фінансів, бухгалтерського обліку, маркетингу та інших відділів, щоб гарантувати, що вони функціонують належним чином і працюють відповідно до цілей і завдань компанії та її бізнесу. Крім того, вони можуть взаємодіяти з людьми поза межами компанії, наприклад, діловими партнерами та постачальниками з метою координації їх діяльності для розвитку бізнесу компанії.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Відтоді, коли почала навчатись на факультеті Бізнес-адміністрування хочу працювати та самовдосконалюватись в цьому напрямку. І країну для навчання вибрала відповідну- після закінчення коледжу надається диплом європейського зразка та мовний сертифікат, який вітається в усіх країнах світу.Досвіду роботи немає, але ж потрібно з чогось починати. Впевнена, що справлюсь з усіма обов'язками, які будуть на мене покладені. Дуже надіюсь на зворотній зв'язок

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: