Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2021

Ірина

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
21 год
Город:
Камень-Каширский

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Коледж туризму

Бізнес-адміністрування, м. Благоєвград, Болгарія
Неоконченное высшее, с 2019 по 2022 (3 года)

Головним в діяльності “бізнес-адміністратора” є – інформаційне забезпечення управління підприємством і бізнесом; організація належного виконання управлінських рішень в сфері бізнесу компанії та контроль виконання поставлених завдань і оцінка досягнутих результатів. Така людина контролює тих, хто займає керівні посади в компанії, щоб забезпечити дотримання політики компанії та найбільш ефективну організацію роботи над досягненням цілей бізнесу компанії. Бізнес-адміністратори співпрацюють з менеджерами HR, виробництва, фінансів, бухгалтерського обліку, маркетингу та інших відділів, щоб гарантувати, що вони функціонують належним чином і працюють відповідно до цілей і завдань компанії та її бізнесу. Крім того, вони можуть взаємодіяти з людьми поза межами компанії, наприклад, діловими партнерами та постачальниками з метою координації їх діяльності для розвитку бізнесу компанії.

Знания и навыки

MS Excel MS Word

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Відтоді, коли почала навчатись на факультеті Бізнес-адміністрування хочу працювати та самовдосконалюватись в цьому напрямку. І країну для навчання вибрала відповідну- після закінчення коледжу надається диплом європейського зразка та мовний сертифікат, який вітається в усіх країнах світу.Досвіду роботи немає, але ж потрібно з чогось починати. Впевнена, що справлюсь з усіма обов'язками, які будуть на мене покладені. Дуже надіюсь на зворотній зв'язок

Похожие кандидаты

Адміністратор
Камень-Каширский

Адміністратор, продавець, кухар
13000 грн, Камень-Каширский

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: