Resume from May 15, 2023

Дмитро

Директор, адміністратор ресторану, кав'ярні, паба, кафе, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Мироненко Дмитро Олегович
12.05.1986 р.н.
Тел: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
м. Київ


Особисті якості:
Комунікабельність, овідповідальність, високі оргонізаторські здібності, швидко навчаюсь, стресостійкість, пунктуальність, відстність шкідливих звичок.

Професійні навички:
Знання нюасів та станндартів роботи будь якого закладу (від кавового мафа до ресторану преміум сегменту), аналіз роботи закладу, навички роботи з персоналом, касова дисципліна, складання колькуляційних та технологічних карт (бар, кухня), знаня роботи та обслуговування барного та кухонного обладнаня
Мови: Українська-рідна, англійська-середній рівень

Професійний досвід


«Портер Паб» адміністратор, керуючий закладом
( Січень 2021 - лютий 2022р.)
Керування персоналом , ведення графіку, мотивація, контроль якості обслуговування, касова дисципліна РРО, ведення обліку в 1С, проведення інвеннтарізації, робота з гостями закладу, рішення конфліктних та нестандартних ситуацій, ділове листування, аналіз роботи паба, складання заявок, замовлення та закупівля продуктів.

Кав’ярня «Coffe Rite», бариста-адміністратор
(Березень 2020 - грудень 2020р. )
Відкриття кав’ярні з нуля, складання та пророботка напоїв в меню, приготування кавових та безалкогольних напоїв, обслуговування гостей закладу, проведення інвентарізації, замовлення та контроль якості продуктів, налаштування помола кави, обслуговування та налаштвання професійного обладнання, касова дисципліна.

Кав’ярня «Черчилль», бариста-адміністратор
(Червень2018 -березень 2020 р. )
Приготування кавових та безалкогольних напоїв, контроль якості та кількості продуктів, робота з професійним обладнанням та його обслуговування, робота з постачальниками, проведення майстер-класів, розробка сезоного меню, створення та підтримка friendly атмосфери в кав’ярні, касова дисципліна.

Готельно-рестораний комплекс «Green Stone», ппомічник керуючого
(Жовтень 2015 - червень 2018р.)
Організація та проведення банкетів, свадіб, конференцій, кава-брейків, кейтерінг, керування персоналом, робота з посточальниками.

Ресторан тайско - китайскої кухні «Пад Тай», керуючий
(Липень 2014 - вересень2015р.)
Керування та мотивація персоналу, ведення графіку, розробка нового меню, організація та проведення банкетів, проведення інвентарізації, контрольприходів та росходів, планування бюджету, аналіз та збільшення продажів та середнього чеку, спілкування с гостями закладу, контроль якості обслуговування, робота з постачальниками, спілкування та робота з контролюючими органами, робота з бухгалтерією.

Сімейний ресторан «Мафія», менеджер
(Березень 2013 - червень 2014р.).
Контроль роботи персонала, контроль якості обслуговування, спілкування з гостями ресторану, рішення конліктних ситуацій.

Паб «25», адміністратор
(Січень 2011- серпень 2012р.)
Контроль роботи персонала, контроль якості обслуговування, розробка меню, проведення інвентарізації, касова
дисципліна, спілкування з гостями, рішеня конфліктних та нестандартних ситуацій.

Освіта:
Херсонський Державний Технічний Інстітут - эекономічний факультет, спеціальність - менеджмент організації.
Херсонський Професійний Кулінарний Ліцей - повар-кондитер.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: