Resume from May 14, 2023 PRO

Каріна

Репетитор англійської, 6 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
18 years
City:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Барист-офіціант

from 06.2021 to 06.2021 (less than a month)
Працювала в бармен, барист, офіціант 3 в 1, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Пішла з цієї роботи у зв‘язку з маленькою заробітньою платою.

Education

УжНУ

Економічний, Ужгород
Higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Additional education and certificates

Zno Hub

6 місяців

Knowledge and skills

Креативність Уважність Відповідальність Систематичність Стабільність Пунктуальність Сконцентрованість

Language proficiencies

  • English — above average
  • Italian — above average

Additional information

Привіт. Хочу запропонувати вам послуги репетитора англійської мови для вашої дитини.
Чому я? Моє бачення підходу до вивчення англійської дещо відрізняється від стандартних. Я вважаю, що найголовніше в вивченні англійської з дитиною - це заохочення, адже часто діти не хочуть вчити англійську, адже потрібно сидіти за нудним підручником, сидіти і зубрити, завжди одне й те саме без змін. І це є причиною того, чому дитина вивчаючи англійську з часом нічого не пам’ятає, адже вона не була зацікавлена в цьому і тому інформація була відторгнена мозком. В моєму розумінні, потрібно застосовувати індивідуальний підхід для вивчення англійської для кожної дитини. По-перше, потрібно «бути на одній хвилі з дитиною» і знайти звʼязок, саме для цього я пропоную вивчати англійську поєднуючи улюблений фільм, серіал, персонажа, опираючись на це вивчати, взаємозвʼязок між учнем та вчителем важливий, щоб дитині було цікаво і вона довіряла. По друге, у кожної дитини і людини є різні сектори запам’ятовування і в кожного воно індивідуальне: у когось краще розвинена візуальна памʼять, комусь краще сприймається на слух. Потрібно також враховувати цей момент і визначити найкращий варіант для дитини. По-третє, потрібно вносити зміни в навчальний процес і використовувати різні методики, одними з таких є, наприклад, запам’ятовувати по асоциаційних звʼязках, коментування картинок, слово дня, використовувати різноматні програми, але також потрібно поєднувати і з вивченням стандартним, використовуючи книжки, наприклад, але більш цікаві для дитини. По-четверте, у вивченні мови потрібний баланс в 4 секторах: читання, слухання, говоріння, писання. В чому неефективність вивчення, це коли фокусуються тільки на лексиці і читанні, наприклад, а забувають про слухання, говоріння, думаючи, що якщо вміє читати і граматику знає, то і на слух буде сприймати. І це ДУЖЕ ВЕЛИКА і груба помилка. Тільки в балансі можливо реально розуміти англійську. У моєму досвіді також була допущена така помилка, коли вчила лише граматику і читання, а не приділяла увагу слуханню і говорінню, і коли мені потрібно було донести на англійській мові до людини свою думку, незважаючи на великий запас слів, я не могла звʼязати й двох слів. По-пʼяте важливо розмовляти англійською з дитиною, навіть якщо її запас слів не великий. Чому? Загадаймо, як ми вивчали українську мову. Хіба ми сиділи і зубрили слова? Звичайно ж ні. Ми спочатку сприймали на слух, потім ми чули це повторно і самі потім відтворювали. Так і в англійській. Звичайно все в рамках розумного, не потрібно використовувати складні конструкції. На своєму прикладі підтвердила наскільки це важливо. Адже таким способом я вивчила італійську мову, коли певний час проживала в Італії, коли оточила себе оточенням італійської мови, і вже через місяць вивчення (враховуючи той факт, що я приділяла мінімум 1,5 години в день вивченню мови) я дуже добре почала розуміти і швидко вхоплювала мову. Тому, це також важливо, максимально оточити себе мовою. Звичайно, на практиці, спочатку можна поєднувати 1 речення англійською, потім перевести на українську.
Про себе: Вивчаю я англійську звичайно ще з школи, але поглиблено вивчаю її з 15 років, адже була старанна підготовка з 10 класу до ЗНО, і до тепер я постійно читаю, вивчаю лексику, повторюю вивчене, займаюсь 1 раз в тиждень з британцем англійською (раз в тиждень у нас онлайн заняття), також вивчаю англійську в унівверситеті. Рівень англійської в мене на рівні B2. Зараз мені 18 років, на своєму досвіді знаю багато методик, які потрібно застосовувати для дитини, у мене є принтер дома, що дозволяє робити різні роздруковки, як і з книжок, так і з вправ, тому можна навчатись певний час без книг (я можу зробити роздруковку за допомогою принтера), у мене є багато книжок в електронних версіях для вивчення англійської на різних рівнях, адже рівень англійської також потрібно враховувати.
Так як я не дипломований спеціаліст з англійської мови, хочу запропонувати свої послуги за 115 гривень/ заняття, враховуючи що ціна репетитора починається від 200 гривень. Тривалість заняття: 1 година, але якщо буду розуміти, що не вистачило часу, звичайно, доробимо.
Пробний урок безкоштовний, на якому можете спробувати, і якщо вам сподобається, можемо продовжити. За деталями звертайтесь по номеру телефону [open contact info](look above in the "contact info" section), можна обговорити як по телефону так і листуванням в viber/WhatsApp/ telegram.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: