• PRO

Тетяна

Бухгалтер, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
47 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ФОП Бухгалтер

from 05.2023 to now (1 year 4 months)
ПП ,, КПБ ,, Дружба,,, Вінниця (Краса, фітнес, спорт)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку,подача звітності (податкова, пенсійній фонд та інші),нарахування заробітної плати, ведення первинної документації, діловодство та кадри, представлення інтересів у контролюючих органах.

Головний бухгалтер

from 05.2006 to 03.2021 (14 years 10 months)
Центр соціальних служб для сімї, діте й та молоді, Вінниця (Державні організації)

Бухгалтер з досвідом більше 15 років. Ведення бухгалтерського та податкового обліку,подача звітності (податкова, пенсійній фонд та інші),нарахування заробітньої плати, ведення первинної документації, діловодство та кадри, представлення інтересів у контролюючих органах. Впевненирй користувач ПК. Надаю професійні бухгалтерські послуги. Великий довсвід роботи в бюджетній сфері. Є навики роботи з приватимиі підприємцями юридичними особами ,що працюють на єдиному податку та на загальній системі оподаткування. Своєчасно надаю повну і достовірну інформацію, якісно виконую взяті на себе зобов'язання. Націлена на ефективну роботу й досягнення максимального результату. Розумію потреби замовника. Основні складові моєї праці конфіденційність та відповідальність.

Education

Тернопільський національний економічний університет

Фінанси і кредит . Управління державними фінансами, Вінниця
Higher, from 2009 to 2013 (4 years)

Магістр управління державними фінансами. Базові уявлення про методи планування доходів та видатків бюджетів усіх рівнів, касового виконання Державного і місцевих бюджетів, обліку виконання бюджету і звітності про виконання бюджету, контролю за виконанням бюджету, сучасніасні методи та інструментарій фінансового управління активами, капіталом, інвестиціями, грошовими потоками, фінансовими результатами і фінансовими ризиками підприємства, методи фінансового аналізу і планування,сучасні методи оцінювання стратегічної фінансової позиції підприємства, теоретичні основи формування бюджетів та особливості розроблення фінансових бюджетів, правила узгодження бюджетів, методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції, порядок формування операційних і фінансових бюджетів та здійснення бюджетного контролю.

Additional education and certificates

Дія. Цифрова освіта

1 день
Certificate

Knowledge and skills

  • Надаю професійні бухгалтерські послуги.

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Таня Щербатюк

Бухгалтер з досвідом більше 18 років. Надаю професійні бухгалтерські послуги.Великий досвід роботи в бюджетній сфері. Є навики роботи з приватимиі підприємцями юридичними особами, що працюють на єдиному податку та на загальній системі оподаткування. Своєчасно надаю повну і достовірну інформацію, якісно виконую взяті на себе зобов'язання. Націлена на ефективну роботу й досягнення максимального результату. Розумію потреби замовника. Основні складові моєї праці - конфіденційність
та відповідальність.
Попереднє місце роботи :Головний бухгалтер в бюджетній сфері
Мої обовязки на попередній роботі
1.Ведення бухгалтерського та податкового обліку,подача звітності (податкова, пенсійній фонд та інші),нарахування заробітньої плати, ведення первинної документації, діловодство та кадри, представлення інтересів у контролюючих органах. Впевненирй користувач ПК .

2. Ведення кадрової документації, оформлення табелів обліку використання робочого часу та посадових інструкції, консультування з питань кадрового діловодства, складання трудових договорів, опрацювання будь‑яких заяв працівників, та інші необхідні документи.

Освіта: Магістр. Тернопільський національний економічний університет, м. Вінниця.
В 2007 році закінчила Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного
університету за спеціальністю ,,Фінанси та кредит`` та здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів та кредиту . В 2013 році закінчила Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю ,,Фінанси та кредит`` та здобула кваліфікацію магістра з управління державними фінансами.
Моє хобі :Цікавим є для мене психологія, кулінарія, садівництво, подорож.
Впевнений користувач ПК а саме пакет MS Office добре, 1C бухгалтерія добре.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: