Resume from June 10, 2024 PRO

Романа

Обліковець, бухгалтер (ресторан)

Employment:
Part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Економіст ресторану

from 04.2023 to now (1 year 2 months)
Піца Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення первинної документації і списань в системі Profit;
• робота з технологічними картами;
• аналіз інвентаризацій;
• ведення каси в 1С

Бухгалтер ресторану

from 01.2023 to now (1 year 5 months)
Tokyo Sushi Ball (Львів та Івано-Франківськ); Вабі Сабі Матча Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення двох ФОП (офіційна податкова звітність, кадровий облік)
• налаштування та робота з пРРО
• розрахунки з постачальниками та іншими контрагентами
• ведення первинної документації, списань, технологічних карт
• аналіз інвентаризацій
• робота в системі Syrve

Керівник ресторану

from 05.2022 to 12.2022 (7 months)
Кентавр, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• контроль за дотриманням стандартів мережі;
• робота з персоналом;
• контроль за веденням касової дисципліни;
• проведення та аналіз інвентаризацій;
• спілкування з гостями задля отримання зворотнього зв'язку.

Причина зміни місця праці:
тимчасове припинення роботи ресторану в зв'язку з реконструкцією.

Керівник ресторану

from 08.2021 to 03.2022 (7 months)
Baza Smart Hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

• фінансове планування;
• підбір персоналу;
• ведення первинної бухгалтерії в 1С УТП;
• проведення інвентаризацій;
• формування і прорахунок меню для комплексного харчування груп, а також для масштабних подій;
• контроль за списаннями та контроль собівартостей і націнки;
• впровадження сезонних меню;
• співпраця з постачальниками.

Причина звільнення: виїзд за кордон у зв'язку з війною.

Керівник ресторану

from 01.2021 to 08.2021 (7 months)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• відкриття нового проекту мережі під назвою "Asia Star"
• створення нового барного меню для всієї мережі
• підбір персоналу
• замовлення товару і забезпечення закладу всім необхідним
• фінансове планування
• ведення внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (накладні, каса, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• відрядження та впровадження стандартів мережі в регіонах (Дніпро, Харків)

Причина зміни місця праці: дострокове розірвання договору оренди закладу

Проектний менеджер, керівник

from 10.2019 to 01.2021 (1 year 3 months)
Коктейль бар "Колишня"; паб "Санаторій "Ластівка "", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• створення обох закладів з нуля (власна справа)
• робота з персоналом (підбір, адаптація, мотивація, звільнення)
• робота з підрядниками, постачальниками
• створення меню в кооперації з бар-менеджером та шеф-кухарем
• ведення всієї внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (первинна документація, проплати, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• формування звітності і бюджету
• забезпечення закладів всім необхідним
• контроль всієї маркетингової діяльності (візуал, тексти, неймінг)

Причина зміни місця праці: продаж частки партнеру у зв'язку з складною фінансовою ситуацією внаслідок локдауну

HR менеджер

from 05.2019 to 10.2019 (5 months)
Мережа покарань "Живий Хліб", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• підбір персоналу на всю мережу
• створення бази кандидатів
• адаптація і мотивація персоналу

Причина зміни місця праці: відкриття власної справи

HR менеджер

from 06.2018 to 04.2019 (10 months)
Мережа ресторанів "Корки та Крихти", "Delicateka", "Kazzka", "Punkt", "Ґвара", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• повний цикл підбору персоналу всіх рівнів (масовий рекрутинг)
• первинна адаптація працівників
• мотивація персоналу
• аналіз ринку праці (ресторанний бізнес)
• написання та впровадження посадових інструкцій та іншої внутрішньої документації
• нарахування заробітної плати усім працівникам
• офіційне оформлення працівників (в співпраці з бухгалтером)
• підбір команди для запуску нового закладу (штат 40 працівників)

Причина зміни місця праці: різнились вектори і погляди на стратегію управління персоналом з керівником мережі

Асистент HR директора (практика на період навчання в "HR кав'ярні")

from 03.2018 to 06.2018 (3 months)
ІСТ-Захід, Львів (Транспорт, логістика)

• пошук кандидатів за допомогою JOB-сайтів
• проведення первинних телефонних співбесід
• написання та розміщення вакансій

Помічник керівника

from 03.2017 to 04.2018 (1 year 1 month)
Royal Holiday, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• постійна письмова та усна комунікація з підрядниками
• укомплектування готелю та закупівля всього необхідного
• формування, погодження, проплата рахунків
• активна участь в організації заходів (конференції, Новий Рік)
• розробка рекламної продукції за участі дизайнерів
• написання контенту і наповнення сайту

Причина звільнення: написання магістерської роботи та навчання на курсах менеджерів з персоналу

Оператор call-центру

from 09.2016 to 01.2017 (4 months)
Vodafone Україна, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

• консультація абонентів (вхідна лінія)
• робота з конфліктами

Причина звільнення: сесія в університеті

Піаністка ресторану

from 12.2012 to 12.2018 (6 years)
Готель "Nobilis", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ЛНМА ім. М.Лисенка

Музичне мистецтво, фортепіано, Львів
Higher, from 2012 to 2017 (5 years)

Університет банківської справи

Фінанси, банківська справа та страхування, Львів
Higher, from 2012 to 2018 (6 years)

Additional education and certificates

Школа івент-менеджерів "Create Event School"

2017

Школа HR-менеджерів "HR-кав'ярня"

2018

Borysov Academy, інтенсив на тему: "Як відкрити та успішно керувати кафе/баром/рестораном"

2019

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: