Resume from April 29, 2024 PRO

Олена

Директор, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 08.2016 to 02.2022 (5 years 6 months)
Мережа ресторанів TARANTINO femely “ Хачапурі і Вино» і « Cherry coffee roasters & Cakes”, Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- Складання та контроль виконання бюджету.
- Оперативне керування всіма процесами.
- Постановка цілей.
- контроль за виконанням планових фінансово-економічних показників.
- Контроль за роботою всіх підрозділів та якістю сервісу.
- Проведення та розбір інвентаризації.
- Спілкування та залучення гостей.
- формування маркетингової стратегії.
- вирішення питань із контролюючими органами.
- Стажування майбутніх працівників компанії.

Досягнення:
- Ресторан займав одне з лідируючих місць за фінансовими показниками мережі.
- Створення команди, яка вміє ставити і досягати мети! Розробка та впровадження системи мотивації.
- Успішні проекти з виїзної торгівлі на "Atlas weekend", "Art-zavod Platforma".
- Зниження собівартості, за рахунок роботи з продажами;
- Перевиконання річного бюджету (оптимізація ФОП, інших витрат, збільшення ТО ресторану).
- Рейтинг ресторану в Google 4,7

Зам директора

from 10.2015 to 08.2016 (10 months)
Мережа ресторанів Світова карта, ресторанно-готельний комплекс «Разгуляево», Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)

- Оперативне управління усіма структурами одиницями підприємства.
- Координація операційного спрямування роботи.
- Участь у стратегічному розвитку діяльності готельно-ресторанного комплексу
- Оптимізація процесів та систем.
- Підтримка реалізації поточних та нових проектів.
- Систематизація та контроль документообігу.

Директор

from 01.2007 to 09.2015 (8 years 8 months)
Мережа ресторанів «СушіЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Керівництво та організація роботи всіх підрозділів ресторану.
- Проведення тренінгів, зборів та мотивація персоналу
- Контроль якості.
- сервісу, що надається всіма підрозділами ресторану.
- робота з чек листами.
- робота з гостями.
- Проведення інвентаризації.
- Уповнення поставлених завдань.
- Оперативне вирішення всіх форс-мажорних ситуацій

Education

Харківський національний економічний університет

Економіка підприємства, Харків
Higher, from 2005 to 2009 (4 years)

Донецький торговий економічний інститу

Донецьк
Secondary, from 2003 to 2004 (1 year)

Підвищення кваліфікації, облік та аудит сільськогосподарського виробництва.

Артемівський індустріальний технікум

Технік технолог вогнетривких виробів, Бахмут
Specialized secondary, from 1999 to 2003 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook R-Keeper Profit

References

Калинський Євген Олександрович

Калинський Євген Олександрович

Керуючий, Кафе «Будинок Великого Діва»

Contact details are hidden

Additional information

Аналітичний склад розуму, здатна вирішувати складні багатопланові завдання, виражені лідерські якості, цілеспрямована, ініціативна, стресостійка, вмію працювати в команді, комунікабельна, активна.

Similar candidates

All similar candidates