Олена
Директор, 40 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 40 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7675170
Work experience
Директор
from 08.2016 to 02.2022
(5 years 6 months)
Мережа ресторанів TARANTINO femely “ Хачапурі і Вино» і « Cherry coffee roasters & Cakes”, Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- Складання та контроль виконання бюджету.
- Оперативне керування всіма процесами.
- Постановка цілей.
- контроль за виконанням планових фінансово-економічних показників.
- Контроль за роботою всіх підрозділів та якістю сервісу.
- Проведення та розбір інвентаризації.
- Спілкування та залучення гостей.
- формування маркетингової стратегії.
- вирішення питань із контролюючими органами.
- Стажування майбутніх працівників компанії.
Досягнення:
- Ресторан займав одне з лідируючих місць за фінансовими показниками мережі.
- Створення команди, яка вміє ставити і досягати мети! Розробка та впровадження системи мотивації.
- Успішні проекти з виїзної торгівлі на "Atlas weekend", "Art-zavod Platforma".
- Зниження собівартості, за рахунок роботи з продажами;
- Перевиконання річного бюджету (оптимізація ФОП, інших витрат, збільшення ТО ресторану).
- Рейтинг ресторану в Google 4,7
Зам директора
from 10.2015 to 08.2016
(10 months)
Мережа ресторанів Світова карта, ресторанно-готельний комплекс «Разгуляево», Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)
- Оперативне управління усіма структурами одиницями підприємства.
- Координація операційного спрямування роботи.
- Участь у стратегічному розвитку діяльності готельно-ресторанного комплексу
- Оптимізація процесів та систем.
- Підтримка реалізації поточних та нових проектів.
- Систематизація та контроль документообігу.
Директор
from 01.2007 to 09.2015
(8 years 8 months)
Мережа ресторанів «СушіЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Керівництво та організація роботи всіх підрозділів ресторану.
- Проведення тренінгів, зборів та мотивація персоналу
- Контроль якості.
- сервісу, що надається всіма підрозділами ресторану.
- робота з чек листами.
- робота з гостями.
- Проведення інвентаризації.
- Уповнення поставлених завдань.
- Оперативне вирішення всіх форс-мажорних ситуацій
Education
Харківський національний економічний університет
Економіка підприємства, Харків
Higher, from 2005 to 2009 (4 years)
Донецький торговий економічний інститу
Донецьк
Secondary, from 2003 to 2004 (1 year)
Підвищення кваліфікації, облік та аудит сільськогосподарського виробництва.
Артемівський індустріальний технікум
Технік технолог вогнетривких виробів, Бахмут
Specialized secondary, from 1999 to 2003 (4 years)
Knowledge and skills
References
Калинський Євген Олександрович
Керуючий, Кафе «Будинок Великого Діва»
Additional information
Аналітичний склад розуму, здатна вирішувати складні багатопланові завдання, виражені лідерські якості, цілеспрямована, ініціативна, стресостійка, вмію працювати в команді, комунікабельна, активна.
Similar candidates
Фінансовий директор, менеджер, контролер
Kyiv
Начальник відділу, керівник, логіст, менеджер з логістики
30000 UAH, Kyiv
Управляющий, завхоз
35000 UAH, Kyiv, Remote
Директор с/г підприємства, агроном
50000 UAH, Kyiv, Dnipro
,
more 5 cities
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Kyiv