Resume from November 3, 2010

Віктор

Юрист (юрисконсульт)

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Uzhhorod
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ
на посаду юриста (юрисконсульта)

Прізвище, ім’я Машика Віктор Вікторович
Адреса : м. Ужгород
Телефон : [open contact info](look above in the "contact info" section) – моб.
Електронна адреса : [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження : 10 січня 1981 р.
Стаж роботи за фахом : 8 років

Освіта та професійна підготовка :
1988 – 1995 рр. - навчався в ЗОШ №15 (м. Ужгород).
1995 – 1998 рр. – навчався в Ужгородській гімназії (м. Ужгород), яку закінчив з відзнакою.
1998 – 2003 рр. – навчався на денному відділенні юридичного факультету Ужгородського національного університету (м. Ужгород), який закінчив з відзнакою. Здобув повну вищу освіту за спеціальністю “правознавство” та отримав кваліфікацію юриста. Постійно підвищую свою кваліфікацію і працюю над кандидатською дисертацією у галузі юриспруденції.

Досвід роботи :

З липня 2007 року працюю на ТОВ „Юридична компанія «Амзель і Ко» (м.Київ) як регіональний представник за цивільно-правовим договором. Представляю інтереси компанії в Західному регіоні, зокрема в м.Ужгород, м.Львів, м.Івано-Франківськ.

Обов’язки: юридичний супровід інвестиційних проектів пов’язаних з будівництвом, зокрема робота з договорами, представлення інтересів в органах виконавчої влади, претензійно-позовна робота, представлення інтересів підприємства в судах (в тому числі господарських).

З липня 2005 року по грудень 2008 року працював юрисконсультом в групі компаній в м.Ужгород, зокрема Компанія «Край», Готельно-туристичний комплекс «Золота підкова», Сфера діяльності цих компаній переважно охоплює торгівлю, будівництво, виробництво металопластикових конструкцій, виробництво меблів, готельно-туристичний бізнес.

Посадові обов’язки: робота з договорами, представлення інтересів в органах виконавчої влади, претензійно-позовна робота, представлення інтересів підприємства в судах (в тому числі господарських).

З жовтня 2004 року по червень 2005 року працював в Комунальному підприємстві «Ужгородські гуртожитки» (м.Ужгород).

Сфера діяльності: обслуговування гуртожитків.

Посадові обов’язки: робота з договорами, представлення інтересів в органах виконавчої влади, претензійно-позовна робота, представлення інтересів підприємства в судах.

З жовтня 2003 року по вересень 2004 року проходив службу в Збройних силах України.

З грудня 2002 року по вересень 2003 року працював державним службовцем провідним спеціалістом з правових питань Управління з питань розвитку підприємництва Закарпатської облдержадміністрації (м.Ужгород).

Сфера діяльності: державне управління, ліцензування.

Посадові обов’язки: підготовка розпоряджень, підготовка державних та обласних програм розвитку малого та середнього бізнесу, збір документів для видачі ліцензій.

З травня 2002 року по грудень 2002 року працював юрисконсультом в компанії «Атлант і К» (м.Ужгород).

Сфера діяльності: готельно-туристичний комплекс.

Посадові обов’язки: робота з договорами, представлення інтересів в органах виконавчої влади, претензійно-позовна робота, представлення інтересів підприємства в судах (в тому числі господарських).



Маю практичний досвід представництва інтересів фізичних та юридичних осіб в суді (в томі числі господарському). Добре володію нормативно-правовою базою різних галузей законодавства в тому числі в галузі господарського, цивільного, трудового права.

Ще під час навчання в університеті активно брав участь у молодіжному русі (займався громадською діяльністю). Надавав безкоштовні консультації з різних галузей права, зокрема, допомагав у започаткуванні власної справи, при реєстрації фізичних та юридичних осіб.

Додаткова інформація : Вільно володію українською та російською мовами, читаю та розмовляю словацькою та англійською мовами. Вільно володію персональним комп’ютером (MS Officе тощо), зокрема, працюю в мережі Internet та з системою інформаційно-правового забезпечення “Ліга : Закон”.

Відвідую курси англійської мови (перебуваю на рівні «2А»), постійно підвищую свій професійний рівень, працюю над собою, вважаю себе людиною яка вміє працювати в команді, комунікабельний, вимогливий до себе в роботі, відповідальний, готовий допомогти ближньому. Виконую поставлені завдання та цілі.



Маю бажання працювати у великій компанії з можливістю професійного і кар’єрного росту.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: