Resume from November 17, 2021 File

Тетяна

Технолог харчової промисловості

Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ПІП/б Полторацька Тетяна Олексіївна
Дата народження: 15.09.1976 р.
Адреса: м.Київ, Голосіївський район.
Тел. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Бажана посада: Інженер із стандартизації та якості, менеджер систем менеджменту якості,
інженер-технолог, керівник відділу, майстер зміни…
Досвід роботи:
2019-2021р. ТОВ «Система-Інвест», менеджер з якості. Вибірковий контроль зразків готової
продукці пачки, інструкції та єтикетки для пакування медичних препаратів. Перевірка зразків
згідно затверджених нормативних стандартів. Оформлення чек-листів та сертифікатів якості.
Робота з внутрішніми програмами компанії.
2018-2019р. ТОВ «Universal Fish Company», майстер цеху, інженер з якості.
Организація та контроль на всіх ділянках цеху, складання звітності, виконання
виробничих планів і т.д. Органолептичній контроль вхідної сировині та відповідність
сертифікаційних документів. Постійний аудит продукції та встановлення причин
повернень. Складання інструкцій згідно сертифікації та вимог виробництва. Робота з
документами в програмі 1С. Перевірка та друк етикеток, кодів, штрих-кодів.
2017р. ТОВ «Супермаш», інженер-технолог. (працювала неофіційно згідно договору).
Облік, контроль, проведення технологічних процесів згідно вимог технічних регламентів; планування, розробка і ефективне функціонування технологічних процесів (приготування мила рідкого, гелів для душу, шампуней, бальзамів для волосся, окислювачів, лак для волосся і т.д.); якість виробленої продукції у відповідності знормативними показниками виробничого технічного регламенту, ДСТУ, ТУ. (працювала тимчасово, неофіційно)
2016р. Меблева фабрика «Blache», начальник відділу якості. (працювала неофіційно).
2011-2016р.р. ТОВ «Эксімтрейд», інженер з якості.
Обов’язки: організація та контроль приготування купажів (чай, кава), тестування, робота зі звітністю та документацією. Розробка технологічних інструкцій, робота з контрольними картами, перевірка на виробництві на дотримання технологій та санітарних норм і правил. Контроль, організація і координація роботи виробничого персоналу, виконання робочих планів та облік виконаних робіт. Запуск виробництва з «нуля». Контроль та виконання технологічних процесів, оперативно виявляти та ліквідувати причини їх порушень. Контроль виконання стандартів якості, трудової дисципліни та інших затверджених норм та контроль процедур якості продукції. Робота з технічною документацією ДСТУ та ТУ.
2008-2011р.р. ПАТ «Оболонь», інженер-технолог Інжинірингового центру.
Обов’язки: участь у впровадженні нових технологій, технологічні розрахунки і аналіз використання виробничих потужностей, впровадження нових технологічних процесів, укладання договорів, розробка технологічних інструкцій, участь в розробці нових продуктів, підбір нового обладнання, дегустування напоїв, впровадження та запуск нових технологій на дочірніх підприємствах компанії, діловодство (ведення документації в якості помічника директора).
Маю досвід роботи в системах: системи управління якістю (ISO-9001:2001), системи управління безпекою харових продуктів (ISO-22000: 2007), системи управління безпекою та гігієною праці (OHSAS 18001: 2006), система НАССР які впроваджені на виробництві.
1998-2008р.р. ПАТ “Оболонь”, оператор процесу бродіння, ЧКД цеху ферментації, 4-й розряд.
Обов’язки: планування і контроль технологічних процесів виробництва, ведення технологічної документації, участь у розробці нових технологічних режимів.
1996-1998р.р. ВАТ “Лубенський м’ясокомбінат”, вагар–комірник, в.о.майстра ковбасного цеху.
Обов’язки: Оформлення документації, контроль за технологічним процесом, виконання необхідних технологічних розрахунків, організація та контроль підлеглих на додержання технологічної дисципліни і правил експлуатації обладнання.
Освіта:
2013-2014р.р. Національний Авіаційний Університет. Спеціальність: Якість, стандартизація та
сертифікація. Диплом магістра.
1996-2002р.р. Національний Університет Харчових Технологій. Спеціальність: Технологія
бродильного виробництва та виноробства. Диплом спеціаліста.
1992-1996р.р. Лохвицький технікум харчової промисловості. Спеціальність: Технологія
бродильного виробництва та виноробства. Диплом молодшого спеціаліста.
Додаткова інформація:
- Сертифікат підвищення кваліфікації №427 «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ»
- Вільно володію російською та українською мовами.
- Іноземна мова – англійська - Школа англійської мови DNA School
- Робота з ПК: MS Office, Internet
- Програми: 1С, Bar Tender
- Володіння оргтехнікою: факс, сканер, принтер, інше.
- Закордонний паспорт
- Водійські права - категорія «В».
Особисті якості:
Відповідальність, охайність, працьовитість, пунктуальність, цілеспрямованість, чесність, комунікабельність, толерантність, маю організаторські здібності, без шкідливих звичок, вміння працювати в команді, легко навчаюсь новим процесам роботи.
Побажання з питань працевлаштування:
- Мінімальна заробітна плата від 20 000 грн. ;
- Можливі відрядження.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: