Resume from March 4, 2022 PRO

Лариса

Кадровик, інспектор з кадрів, діловод, офісний працівник

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інспектор з кадрів

from 10.2019 to 10.2021 (2 years)
ФОП, ТОВ Подільський фермер, Тернопіль (Торгівля)

Повний цикл ведення кадрового діловодства згідно чинного законодавства (Оформлення документів при прийнятті на роботу, переведення, звільнення працівників, в тому числі з ініцітиви роботодавця, складання актів про невихід на роботу, формування особових справ, заповнення та ведення обліку трудових книжок; формування графіку відпусток, підготовка наказів щодо надання відпусток персоналу, ведення обліку відпусток ), складання штатного розпису,графіків роботи посадових інструкцій, табельний облік, видача довідок. . Кадрове та загальне діловодство. Складання звітності. Ведення документації комісії(уповноваженого) з соціального страхування. Робота в програмі 1С. Постійний моніторинг зконодавства

Менеджер з персоналу

from 06.2019 to 11.2019 (5 months)
ТОВ "Терполімергаз", Тернопіль (Виробництво)

Пошук і підбір персоналу. Проведення первинних співбесід з кандидатами. Повний цикл ведення кадрового діловодства, складання штатного розпису, посадових інструкцій, табельний облік, видача довідок. Робота з вхідною та вихідною кореспонденцією. Забезпечення офісу канцтоварами. Контроль трудової дисципліни. Загальне діловодство. Складання звітності. Ведення кадрового обліку в програмі 1С.

Провідний інженер відділу кадрів

from 05.2000 to 06.2019 (19 years 1 month)
Укрпошта, Тернопіль (Транспорт, логістика)

Повний цикл ведення кадрового діловодства ( 400 чол.) Оформлення документів при прийнятті на роботу, переведення, звільнення працівників, в тому числі з ініцітиви роботодавця, складання актів про невихід на роботу, формування особових справ, заповнення та ведення обліку трудових книжок; формування графіку відпусток, підготовка наказів щодо надання основних та додаткових відпусток персоналу, ведення обліку відпусток Складання звітності. Аналіз плинності кадрів. Складання анлітичних довідок щодо кількісного та якісного складу працівників.Робота з резервом кадрів. Підбір та навчання персоналу.Підготовка документів для атестації та підвищення кваліфікації. Ведення різних баз даних працівників. Підготовка документів для нагородження. Видача довідок. Робота в програмі ІС ПРО, Кадри-штат.

Education

Тернопільський приладобудівний інститут

Приладобудувння, Тернопіль
Higher, from 1989 to 1994 (5 years)

Knowledge and skills

Робота з оргтехнікою Знання офісних програм 1С ЗУП

Additional information

Особисті якості: Націленість на результат, стресостійкість, трудолюбивість;
Прагнення до розвитку і професійного росту;
Швидко навчаюсь новому. Прагну до постійного саморозвитку.
Хоббі:
Мистецтво, музика, подорожі, книги, психологія.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: