Resume from August 3, 2023

Людмила

Экскурсовод

Age:
58 years
City:
Mykolaiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

зав.отделом обслуживания читателей

from 09.1988 to 08.2002 (13 years 11 months)
Центральная библиотека для детей г.Николаев

Education

Університет культури

Бібліотекар-методист, Миколаїв
Higher, from 1993 to 1997 (4 years)

Освіта надає можливість проводи масові заходи для різних категорій слухачів,спілкуватися та обговорювати проблеми ,шукати найкращі рішення ,доносити суспільству необхідну інформацію. До набутих навичок можна додати роботу по збору та обробці даних,анкетування,опитування респондентів,зацікавлення їх та заохочування до співпраці. Крім того-створення та розповсюдження тематичних рекламно-інформаційних листівок,буклетів та ін.видань . Написання планів,звітів,ведення статистичного обліку -це теж частина здобутої освіти та практики. І,звичайно,головне-комунікація та зворотній зв‘язок.

Knowledge and skills

Доброзичливість Пунктуальність Уважність до деталей Справедливість Грамотна усна та письмова мова Витривалість Ведення документації Чесність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

В вільний час іноді малюю дружні шаржі, більш серйозно цікавлюся історією,артефактами,вивчаю антропологію ,практикую англійську мову.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: