Резюме від 3 серпня 2023

Людмила

Экскурсовод

Вік:
59 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

зав.отделом обслуживания читателей

з 09.1988 по 08.2002 (13 років 11 місяців)
Центральная библиотека для детей г.Николаев

Освіта

Університет культури

Бібліотекар-методист, Миколаїв
Вища, з 1993 по 1997 (4 роки)

Освіта надає можливість проводи масові заходи для різних категорій слухачів,спілкуватися та обговорювати проблеми ,шукати найкращі рішення ,доносити суспільству необхідну інформацію. До набутих навичок можна додати роботу по збору та обробці даних,анкетування,опитування респондентів,зацікавлення їх та заохочування до співпраці. Крім того-створення та розповсюдження тематичних рекламно-інформаційних листівок,буклетів та ін.видань . Написання планів,звітів,ведення статистичного обліку -це теж частина здобутої освіти та практики. І,звичайно,головне-комунікація та зворотній зв‘язок.

Знання і навички

Доброзичливість Пунктуальність Уважність до деталей Справедливість Грамотна усна та письмова мова Витривалість Ведення документації Чесність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

В вільний час іноді малюю дружні шаржі, більш серйозно цікавлюся історією,артефактами,вивчаю антропологію ,практикую англійську мову.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Гид-экскурсовод
Миколаїв, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: