Resume from March 23, 2024 File

Володимир

Начальник служби безпеки, керівник, заступник директора компанії

Age:
52 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Савчук Володимир Володимирович
27.10.1971рн..
Україна, м. Київ
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Професійна діяльність
Служба у Центральному апараті СБУ: організація роботи по справах оперативної перевірки та розробки, здійснення комплексу оперативно-технічних заходів, проведення службових розслідувань.
Вирішення завдань, що входять до компетенції Служби безпеки України: захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного та оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб.
Попередження, виявлення, припинення та розкриття злочинів проти миру та безпеки людства, тероризму, корупції та організованої злочинної діяльності у сфері управління та економіки, інших протиправних дій, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам України.

Організація роботи підприємства з нуля
Розробка та реєстрація статутних документів підприємства, змін та нових редакцій до них; розробка внутрішньої документації компанії, планування та контроль; створення філіальної мережі; пошук потенційних клієнтів та партнерів, укладання договорів.

Управління підприємством у галузі економічного консалтингу
Організація робочого процесу (розробка внутрішньої та зовнішньої політики компанії, планування, адміністрування, контроль); вирішення управлінських завдань, формування колективу підприємства, участь у розробках фінансових структур холдингу з метою ефективного управління видатками та оптимізації оподаткування; організація роботи та контроль за виконанням проектів, складанням та супроводом документів співробітниками компанії та залученими фірмами, фахівцями (оцінювачі, торговці цінними паперами, аудитори, юрфірми, адвокати, арбітражні керуючі, будівельні організації тощо); налагодження ділових зв'язків, а саме ведення переговорів, встановлення схем та порядку ділового співробітництва, визначення економічної доцільності проектів; встановлення порядку документообігу; взаємодія з правоохоронними та судовими органами, а також іншими виконавчими інстанціями.

Досвід роботи у сфері продажу та оренди житлової та комерційної нерухомості.

Вирішення основних завдань системи безпеки підприємства
Захист законних інтересів підприємства та його співробітників; збір, аналіз, оцінка та прогнозування даних, що характеризують обстановку на підприємстві; своєчасне виявлення злочинних посягань, спрямованих на виявлення в персоналу підприємства секретів; вивчення конкурентів, партнерів, клієнтів, перевірка їхньої надійності; недопущення проникнення на підприємство громадян, які порушують громадський порядок, та осіб, які перебувають в організованих злочинних групах; виявлення, попередження протиправних спроб та намірів незадоволених співробітників незаконно продати інформацію конкурентам на шкоду безпеці підприємства; захист працівників підприємства від насильницьких посягань; припинення спроб здійснити технічне шпигунство, викрасти документи; припинення спроб підкупити працівників підприємства з метою отримання інформації; фізична та технічна охорона будівель, території підприємства та транспортних засобів; формування за допомогою ЗМІ сприятливої ​​думки у клієнтів щодо економічного стану діяльності підприємства; своєчасне виявлення конфліктних ситуацій серед персоналу підприємства, розвиток деструктивних тенденцій вирішення проблем у трудовому колективі; виявлення спроб ведення недобросовісної конкуренції; добування необхідної надійної та всебічної інформації у конкурентному середовищі, яка може мати значення для вироблення управлінських рішень з питань стратегії та тактики економічного розвитку підприємства.
.
Власна юридична практика
Представлення інтересів фізичних та юридичних осіб у державних та приватних установах, організаціях, підприємствах, а також у судових інстанціях (майнові суперечки, немайнові суперечки, суперечки у сфері адміністративних правовідносин, опротестування актів податкових органів, захист авторських прав, відшкодування матеріального та моральної шкоди та інше); консультаційна допомога під час укладання договорів купівлі-продажу нерухомості та іншого майна; участь у процесах банкрутства та санації підприємств.
Професійна біографія
Директор з маркетингу, співзасновник

Управитель житлового комплексу преміум класу

Комерційний директор

Директор Київскої агенції
ТОВ «БС-Безпека»

ТОВ «Сент Софія Проперті Менеджмент»

Товарна біржа «Опта-Бартер»

ЗАТ СК «Міст»
07.2020 - 11.2020

07.2013 - 06.2017

07.2009 - 09.2011

02.2008 - 06.2009

Директор

СПД ФО «Савчук В.В.»

08.2006 - 01.2015
Директор
ПП «Автоексперт»
02.2006 - 09.2006
Помічник президента з питань безпеки
«Товарна біржа «Центральна»
08.2002 - 09.2005
На оперативних посадах, майор запасу
Центральний апарат СБУ
07.1993 - 03.2002

Освіта
Інженер електрозв'язку
Київське Вище військове інженерне училище зв'язку ім. М. Калініна
1988 - 1993
Юрист
Національна Академія Служби безпеки України
1997 - 2000

Курси, тренінги, сертифікати
TACIS (Київ, Україна)
"Автострахування" 2008 р.
Українська комерційна школа (Київ, Україна)
Напрямок "Оцінка об'єктів у матеріальній формі" за спеціальністю "Оцінка нерухомого майна, у тому числі експертна оцінка земельних ділянок", "Оцінка машин та обладнання" 2006 р.
Українська комерційна школа (Київ, Україна)
Напрямок "Оцінка об'єктів у матеріальній формі" за спеціальністю "Оцінка дорожніх транспортних засобів" 2005 р.

Про себе як про особистість
Маю активну життєву та політичну позицію, а також високий рівень самомотивації. Вмію як самостійно приймати рішення, так і працювати в команді. Цілеспрямований, відповідальний, працьовитий, дипломатичний, комунікабельний, ініціативний, який швидко навчається. Люблю створювати навколо себе робочу, але при цьому дружню атмосферу в колективі. Маю аналітичні та організаторські здібності. Вимогливий і справедливий до себе, товаришів по службі, підлеглим. Вмію цінувати та берегти те, що маю. Готовий довести свою конкурентоспроможність і прагну професійно рости разом із компанією.
Знання мов: українська – вільна, російська – вільна, англійська – базова. володіння ПК: впевнений користувач.
Навички в обладнанні об'єктів охоронним відеоспостереженням, системами контролю доступу, охоронною та пожежною сигналізацією, системами управління інженерними підсистемами; організації та контролю діяльності служби охорони об'єктів.
Маю технічні знання про влаштування автомобіля та його вузлів, технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів.
Посвідчення водія категорії «В». Стаж водіння з 1990р. Власне авто. Дозвіл на зберігання та носіння травматичної зброї.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: