Resume from February 25, 2024

Анна

Асистент вихователя

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 12.2022 to 01.2023 (1 month)
Kinder, Львів (Освіта, наука)

Я працювала в міні садочку, де були діти різного віку. В мої обовʼязки входило зустріч дітей, проведення занять, прогулянки, міняти підгузки, погодувати, вкладати спати, фотографувати ,віддавати дітей батькам.
Мені подобалося там працювати, хоча було важко, бо дітей багато.

Асистент вихователя

from 04.2022 to 10.2023 (1 year 6 months)
Дошкілля Софії, Львів (Освіта, наука)

Мені дуже подобалась моя робота. В мене була чудова група "Ангеликів". Більшість дівчаток, тому в нас була своя атмосфера. В мене були обовʼязки: помагати проводити заняття і приготувати його, відводити на заняття, які не у нашій групі, годувати кого треба, приносити їжу, прибирати в групі, витирати пилюку, вдягати на вулицю, роздягати, слідкувати за безпекою, готувати фотозону на виставу, фотографувати

Няня

from 02.2019 to 12.2021 (2 years 10 months)
ФОП, Львів (Освіта, наука)

Я працювала нянею в сімʼї, де було 3-оє дівчаток (молодшій був рочок а старшим двійнятам 5-ь років). Здебільшого я була з молодшою, але дуже часто лишалася з трьома. Потім я почала забирати старших зі садочку, відводила на гуртки, заняття. Молодшу я годувала, вкладала спати, гуляла з нею дуже багато. Ще ми любили ліпити з пластиліну, вчили віршики, читали книжечки. Зі старшими мали багато цікавих ігор і творчості. Так я дуже люблю рукоділля, то ми постійно щось малювали, вирізали і ліпили.

Education

Львівська політехніка

Менеджмент організацій, Львів
Higher, from 2015 to 2019 (4 years)

Disability

3rd degree.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: