Resume from May 21, 2024 PRO

Полина

Керівник

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 02.2022 to now (2 years 3 months)
КП «Офіс туризму Вінниці», Вінниця (Туризм)

Заступник керуючого

from 12.2016 to 02.2021 (4 years 2 months)
Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Вінниці, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

До моїх обов’язків належало налагодження роботи бухгалтерського блоку, господарського блоку, економічна звітність (складання кошторису капінвестицій, адмінвитрат та кошторису на персонал, щомісячне звітування по виконанню кошторисів) і робота з кадровим складом філії (навчання, заохочення, відпочинок). Крім того, за час моєї роботи в філії, починаючи з 2013 року була Головою профкому

Головний бухгалтер

from 10.2013 to 12.2016 (3 years 2 months)
Філія АТ «Укрексімбанк», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

До кола моїх обов’язків входило ведення бухгалтерського, управлінського обліку в філії (відображення всіх банківських, господарських операцій в обліку, складання фінансової, податкової звітності, налагодження взаємодії між підрозділами банку з метою своєчасного та в повному обсязі відображення операцій на рахунках бухгалтерського обліку. Супроводження перевірок працівниками аудиту Головного банку, фіскальними органами, органами соціального захисту, Пенсійним фондом. За час моєї роботи всі перевірки були пройдені без накладання ш/с.
Крім того, супроводження господарської діяльності філії (закупівля необхідних матеріалів, техніки, погодження та супроводження всіх господарських договорів (оренди, охорони, на комунальні послуги, прибирання, на технічне обслуговування основних засобів тощо).
Питання підбору кадрів на незаймані вакансії, навчання, участь у семінарах для підвищення професійних навичок і якісного обслуговування клієнтів, підняття корпоративного духу, організація виїздів колективом на екскурсії, участь у змаганнях між філіями, організація святкових заходів тощо

Заступник головного бухгалтера

from 01.2011 to 10.2013 (2 years 9 months)
Філія АТ «Укрексімбанк», Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Керувала відділом бухгалтерського обліку та звітності. Контроль за своєчасним та в повному обсязі здійсненням операцій на рахунках бухгалтерського обліку. Приймала участь в аудиторських перевірках інших філій. Займалась складання звітності на запити головного банку.

Провідний економіст

from 12.2006 to 01.2011 (4 years 1 month)
Філія АТ « Укрексімбанк» в м. Вінниці, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Займалась обслуговування клієнтів філії та відділення. Ведення поточних рахунків ФО та ЮО, оформлення депозитів, приймання платежів, виручок тощо.

Економіст

from 06.1997 to 12.2006 (9 years 6 months)
Промінвестбанк, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Займалась обслуговування клієнтів філії та відділення. Ведення поточних рахунків ФО та ЮО, оформлення депозитів, приймання платежів, виручок тощо.

Education

Київський національний торгово-економічний університет Вінницький інститут

Фінанси, Вінниця
Higher, from 1996 to 2003 (7 years)

Knowledge and skills

Prozorro Є-Звітність Клієнт Казначейства – Казначейство BAS Бухгалтерія M.E.Doc MS Excel MS Word MS Office

Additional information

Володію гарними лідерськими, організаторськими здібностями, вмію чітко і правильно обирати пріоритети, ставити стратегічні задачі собі і підлеглим за для досягнення раціонального результату. Комунікабельна, пунктуальна, акуратна і швидка в роботі.

Заміжня, троє дітей: дочка - 2003 року народження, син - 2005 року народження, син - 2020 року народження

Similar candidates

All similar candidates