Resume from May 20, 2024 File

Василь

Начальник виробництва, директор

Age:
57 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Яковенко Василь Миколайович

м.Житомир, проїзд Івана Богуна 4, кв.65

контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел.пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section) [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 30.08.1966р.

Освіта: В 1975 році закінчив Бердичівський машинобудівельний технікум по спеціальності: ливарне веробництво « З відзнакою», присвоєна кваліфікація технік- технолог.
В 1984 році закінчив Київський ордена Леніна політехнічний інститут по спеціальності: технологія машинобудування, металорізальні верстати та інструменти, присвоєна кваліфікація інженер – механік.
В 1988 році закінчив економічне відділення Університету марксизму-ленінізму при Житомирському обкомі партії.
Трудова діяльність : 1974-1975р мелітопольський компресорний завод – формовщик чавунно - ливарного цеху, 1975р. Волгоградський завод завод хімічного машинобудування ім.Петрова – формовщик сталеливарного цеху. 1971-1975 р. –навчання в Бердичівському машинобудівельному технікумі.
1975 - 1977р. – служба в рядах Радянської Армії. Військова спеціальність: майстер по ремонту та обслуговуванню танкового та автомобільного спеціального електрообладнання.
11.1977 - 10.1978р.- майстер збирально- зварювального цеху Житомирського заводу металоконструкцій (далі ЖЗМК);
10.1978 - 01.1979р. - старший майстер цеху зборосварки м/конструкцій ЖЗМК;
01.1979 - 07.1984р. – заступник нач. відділу технічного контролю заводу;
07.1984-09.1986р. – начальник відділу технічного контролю ЖЗМК;
09.1986 - 02.1988р. – голова профкому Житомирського заводу металоконструкцій .
02.1988 - 09.1992р. – заступник директора Житомирського заводу металоконструкцій .
09. 1992-09.2011р. – заступник директора КП «Житомирводоканал»
09.2011–10.2013р.начальник відділу безпеки та охорони КП «Житомирводоканал»:
10.2013 – 05. 2014р. - заст. директора з виробництва ТОВ «ОНВІ» ливарне виробництво пареплавка Mq. , Ni., Fe. Виготовлення магнієвої гранули.
07.2014- 04.2016р. головний інженер ТОВ "Житомир-Агробудіндустрія" виробництво залізобетонних конструкцій, товарного бетону, модернізація виробництва.
08.2016р. Начальник виробництва виготовлення кованих виробів м.Вінниця ФОП Притула «Aleksandr&Sylvestr».
12.2017р.-07.2018 - Заступник головного інженера Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод.»
08.2018-12.2018 – майстер, нач. виробництва промислових прямоточних парових котлів для сушилок та інших виробництв ПП «Бент Айрон».
03.2019-2021 головний інженер ПП «Буд-Маш» виробництво будівельних машин, змішувачів, транспортерів шнекових, стрічкових, сушки, стальні металоконструкції, Ливарне виробництво та інше…

Маю посвідчення водія категорії: В, С.
Учасник ліквідації аварії на ЧАЕС 1- категорії. Приймав участь в організації виготовленні та проведення монтажу металоконструкцій на Чорнобильській АЕС в 1986 році.
Раціоналізатор. 2 рацпропозиції по ЖЗМК та 2 по КП «Житомирводоканал» переробив одноосний 8- метровий автомобільний напівприцеп на двуосний 12,4 метри; переробив конструкцію кришки «улітки» напорного насоса на водогін діаметром 1200 мм.
і 3 по «ОНВІ» -- 1- реконструкція галтовочного барабана; 2- реконструкція солевої печі, 3- реконструкція шламовниць для магнію.
Додаткова інформація: - Знання мов: українська та російська - вільно, ангійська – базовий рівень. Володію персанальним комп’ютером та інтернет - як користувач.
Читаю креслення: машинобудівельні , будівельні КМ і КМД. Орієнтуюсь в схемах водопостачання та водовідведення.
Вмію використовувати ГОСТ, ТУ, ДБНП та іншу нормативно технічно –технологічну документацію та настанови. Орієнтуюсь в чинному трудовому законодавстві України.
Організовував та проводив модернізацію виробництва з 100% заміною технологічного обладнання, повністю автоматизованого.
Розуміюсь в притензійній роботі. Досконало орієнтуюсь і використовую інструкції П6 та П7.
Пройшов в учбовому комбінаті навчання і виявив потрібні знання законодавчих актів з охорони праці, гігієни праці, надання першої допомоги при нещасних випадках, Положення про розслідування та облік нещасних випадків на підприємстві, основ електробезпеки і пожежної безпеки.
Добре знаю ливарне виробництво чорних металів: сталь,чугун, кольорове: алюміній, магній, нікель. Знаю основні технологічні процеси металообробки, обробки пластмас, складання вузлів та агрегатів, станки та інструменти.
Досконало знаю технологічні процеси виготовлення напіфабрикатів стальних металоконструкцій нестандартного обладнання, а також складання зварювання металоконструкцій та нестандартного обладнання, різні види металорізки в тому числі повітро-плазменну , також знаю гнуття , штамповку зварювальне виробництво захист металів від корозії та його утилізація.
Маю досвід створення виробництва з нуля.
Добре розуміюсь в водопостачанні та водовідведенні на підприємствах та приватного сектору. Добре орієнтуюсь в насосному обладнанні, водозапірній та регелюючій арматурі, приладах обліку та регулювання подачі води та стоків. Знаю технологічній процес підготовки та очистки води та які для цього використовуються реагенти. Знаю принцип роботи та облаштування очисних споруд які застосовуються при водовідведенні.
Знаю як організувати облік, та відпуск матеріальних цінностей зі складу. Вмію організувати вхідний та оперативний контроль виробництва. Добре розуміюсь в монтажі та демонтажі стальних та залізобетонних конструкцій. Організовував та очолював роботу служб: виготовлення стальних та залізобетонних конструкцій транспортний цех, підсобне господарство: відділів збуту та матеріально - технічного забезпечення, соцкультпобуту охорона, зв’язок ...
Можу організовувати проведення демонтажно-монтажних робіт любої складності, монтаж нового обладнання.
На всіх дільницях виконання робіт моє кредо: Впровадження підходів Кайдзен в виробництаі та цілеспрамованість через КРІ виробничих служб.
Особисті якості: спокійний, комунікабельний, наполегливий, сумлінний, енергійний, відповідальний, умію знаходити спільну мову в конфліктних ситуаціях, вважаю досвід та знання основними цінностями .
Інтереси: автомобільні подорожі, автомобіль, збирання грибів, працювати в саду . Люблю дітей та онуків .

15.01. 2020 року.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: