• PRO

Надія

Менеджер з закупівель

Age:
42 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер відділу постачання

from 06.2010 to 04.2022 (11 years 10 months)
ТОВ Черкаський завод автохімії, Черкаси (виробництво рідин для автохімії)

Постачання на підприємство у відповідності до категорій як імпорт (зовнішньо-економічна діяльність / ЗЕД), так і по Україні: будь-яка хімічна сировина (гліколі, масла, гліцерин, будь-яка інша хімія), тара, комплектуючі, витратні матеріали, "технічне" постачання (запчастини, обладнання і т.ін.)).
Проведення переговорів, заключення договорів, в т. ч. із зарубіжними компаніями з відстоюванням корпоративних інтересів, таких як відтермінування платежу, відстоювання більш вигідних умов постачання і т.ін.
Досвід роботи від імені компанії в ЄС, за її посередництва у здійсненні поставок, перемовини від імені тако компанії, заключення контрактів, митне оформленя на експорт з ЄС і т. ін. Супроводження поставок на відповідність первинній документації.
Супроводження митного оформлення при взаємодії з декларатном (не безпосереднє митне оформлення, але максимальна співпраця для найкращого успіху в митному оформленні).
Виконання відповідно роботи у системі 1С 8.2.
Завдяки досвіду роботи : системне мислення, розуміння структури підприємства, взаємоді підрозділів компанії та виробничих процесів, розуміння оптимізації діяльності на процедурному рівні,
здітність більш глибше аналізувати процеси, що відбуваються в середині підприємства,
вміння корректно та конкретно формулювати завдання,
значний досвід в розумінні виробництва як такого.

Education

Черкаський державний технологічний університет

Фінансово-економічний факультет, "фінанси", Черкаси
Higher, from 1998 to 2003 (5 years)

Повна вища освіта з кваліфікацією магістр економіки та підприємництва
з відзнакою.

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • 1C
  • MS Office
  • MS Outlook
  • Windows
  • Водійські права кат. B
  • Здатність до навчання

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Особисті якості:
Серйозна, комунікабельна, трудолюбива, аналітичний склад розуму, системне мислення. Швидко адаптаюсь до нових умов, легко навчаюсь, розвиваю нові навички.

Знання іноземної мови: Англійська на рівні ділової переписки, телефонних перемовин, зустрічей, заключення договорів, документи, і т. п.

Хоббі: маю велику собаку похилого віку, тому маю непогане розуміння як в медицині, так і в ветеринарії. Також серед захоплень невеличка присадибна аграрна справа (сад/город з намаганням використовувати більш грамотні агротехнічні заходи).

Інший досвід роботи:
Липень-серпень 2008г. – керівник відділу постачання ТОВ «Акант+К», сертифицировано по системі ISO 9001:2000 (постачання всієї сировини для виробництва, прогнозування залишків, оптимізація поставок, логістика, ЗЕД по закупкам сировини і т.п. )

Червень 2006 р.- чертвень 2008р. – спеціаліст групи закупок відділу матеріально-технічного забезпечення АТ Графія Україна, сертифіковано по системі ISO 9001:2000. Постачання підприємства як в Україні, так і імпорт (ЗЕД), запасних частнин, обладнання, ремонтні роботи, проектні роботи, і т. ін.
Великий досвід роботи в перемовинах, заключенні договорів, в т.ч. зарубіжних, з дотриманням корпоративних вимог, таких як відтермінування платежу, більш вигідні умови поставки, підготовка та максимальне супроводження усіх документів для митного оформлення у співпраці з декларантом підприємства.
Завдяки досвіду роботи - системне мислення, розуміння структури підприємства, розуміння оптимізації діяльності, розуміння більш глибоких процесів в середині підприємства, виробничих процесів і т. ін.

Січень-квітень 2003р. - бухгалетр ЧОК ТВП "ХОЛОД" ( ведення складського обліку);

травень-жовтень 2003р. - заступник головного бухгалтера ЧОК ТВП «Холод» (ведення журналів ПДВ, каса, розрахунковий разунок, зарплата, декларації з ПДВ, ще за часів ведення бухгалтерського обліку вручну).

Квітень - червень 2004р. - економіст ЧФ АТ "Укрінбанк" (складання планів, аналіз результатів фактичної діяльності філії) ;

липень - листопад 2004р. - економіст відділу по роботі з клієнтами ЧФ АТ "Укрінбанк"(відкриіття, закриття операційного дня філії, електронні платежі та ін.) ;

грудень 2004р. - травень 2006р. - головний спеціаліст з фінансового моніторингу ЧФ АТ "Укрінбанк".

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: