Resume from February 8, 2024 PRO

Ганна

Помічник керівника, секретар

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City:
Sumy

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Діловод

from 05.2022 to 01.2024 (1 year 8 months)
ДНЗ, Суми (Освіта, наука)

Ведення особистих справ працівників,вхідної документації та документів,створених закладом,обмін електронною інформацією,ведення табеля обліку відпрацьовання робочого часу педагогічних працівників,ведення обліку дітей,військовий облік працівників,робота з кадровими питаннями.

Секретар, помічник керівника

from 10.2018 to 05.2022 (3 years 7 months)
АО "СМНПО - Інжиніринг", Суми (Машинобудування)

Організація,забезпечення та адміністрування заходів за участю керівника.Контроль виконання доручень і поставленних завдань,розсилка повідомлень,надання звітів керівнику.Приймання,сортування і розподіл пошти,вхідних звінків.Пошук і обробка необхідної інформації.Забезпечення робочого місця керівника і його діяльності.

Education

СНАУ, СумГУ

Юридический, Сумы
Higher, from 2009 to 2015 (6 years)

В 2009 році вступила до СНАУ на юридичний факультет,отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки "Правознавство"та здобула кваліфікацію бакалавра права.В 2013 році вступила до СумДУ і оздобула кваліфікацію професіонал з фінансово-економічної безпеки.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS PowerPoint Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Діловодство,документообіг,вхідна (вихідна)кореспонденція Старанність Користувач 1С

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: