Resume from April 30, 2024 PRO

Владилен

Головний інженер, технічний директор

Employment:
Full-time.
Age:
58 years
City of residence:
Druzhkivka
Ready to work:
Kramatorsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний енергетик, технічний директор

from 11.2022 to 03.2024 (1 year 4 months)
ТОВ ДЛЗ "МЕТАЛУРГ", Дружківка (Металургійна промисловість, металообробка)

Під час роботи підпорядковано: служба енергетика (головний енергетик), служба механика (механік), виробництво (керівник виробництва), склад готової продукції, транспортна дільниця (механік гаража), відділ забезпечення. Обов"язки: безперебійне забезпечення підприємства енергоносіями, контроль виконання ППР службою механика та службою енергетика, контроль використання матеріалів при проведенні ППР. Контроль складання заявок на придбання матеріалів та інструменту для ППР. Координація роботи служб у виробничому процесі. Питання виробництва: контроль складання плану виробництва на звітний період, контроль його виконання, контроль забезпеченням сировиною та матеріалами виробничий процес. Контроль виробничого процессу з метою зменьшення споживання енергоносіїв. Контроль дотримання технології виробництва по всьому ланцюгу: від сировини до готової продукції, її зберігання та відвантаження. Контроль виконання вимог працівниками правил безбеки на виробництві.
Розгляд бюджету на місяц на тиждень, його затвердження.
Складання плану розвитку підприємства з метою підвищення якості та збільшення виробничої потужності підприємства.
Оптимізація споживання енергоносіїв, впорядкування обліку електроенергії на кожному виробничому майданчику.Та інше.

Провідний інженер-конструктор Технічного департаменту

from 05.2016 to 04.2022 (5 years 11 months)
КОРУМ Дружківський машинобудівний завод, Дружківка (Машинобудування)

Проектування вузлів та обладнання, авторський нагляд за їх виробництвом, монтажем та експлуатацією, забезпечення безперебійної роботи виробничих потужностей підприємства

Начальник електро-енергомеханічної служби

from 03.2015 to 04.2016 (1 year 1 month)
Дружківський фарфоровий завод, Дружківка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Керівництво службою заводу – електроенергомеханічною службою (служба головногоенергетика та головного механіка об'єднані в одну). ТОіР технологічного обладнання підприємства, утримання усіх комунікацій "життєзабезпечення" підприємства у технічно справному стані.

Education

Донецький національний технічний університет

Державна служба, магістр державного управління, спеціалізація - економіка., Донецьк
Higher, from 2002 to 2004 (2 years)

Фахівці у сфері публічного управління та адміністрування сучасного рівня вміють аналізувати державну політику та розробляти заходи для її реалізації, мають навички управління проєктами, стратегічного планування, розробки управлінських рішень тощо.
Публічне управління та адміністрування – це сфера, яка пов’язана з вирішенням стратегічних завдань державних органів, підприємств, установ та організацій з урахуванням комплексу зовнішніх і внутрішніх факторів впливу і тенденцій розвитку в конкретному середовищі, а також в певній галузі суспільного виробництва і держави в цілому.
Магістри державного управління володіють навичками розробки та впровадження управлінських рішень. Вміють аналізувати державну політику та розробляти заходи для її реалізації. Розуміють основні принципи та механізми впровадження реформ, а також механізми взаємодії держави, бізнесу та громадськості. Знають структуру та особливості діяльності органів влади на державному, регіональному та місцевому рівнях. Вміють досліджувати, оцінювати та порівнювати вітчизняні та зарубіжні практики.

Донбаська державна машинобудівна академія

Фінанси, економіст, Краматорськ
Higher, from 2000 to 2002 (2 years)

Краматорський індустріальний інститут

Автоматизація та механізація машинобудування, інженер електромеханік, Краматорськ
Higher, from 1982 to 1989 (7 years)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: