Resume from December 4, 2022 PRO

Андрій

Головний механік, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу транспортного забезпечення

from 04.2013 to now (11 years 1 month)
НЕК "Укренерго", Вінниця, Київ (Передача електроенергії)

Управління парком транспортних засобів до 300 одиниць. Організація вантажних та пасажирських перевезень, організація роботи спецтехніки. Організація забезпечення ресурсами, контроль списання матеріалів. Організація ремонту та технічного обслуговування, технічного контролю транспорту, ЧТО, ПТО вантажопідіймальних механізмів. Організація оновлення парку транспорту. Забезпечення дотримання вимог законодавства в сфері безпеки дорожнього руху.

Заступник директора з сервісу

from 02.2009 to 04.2013 (4 years 2 months)
ТОВ "Богдан-Авто Вінниця", Вінниця (Продаж, технічне обслуговування та ремонт легкових та вантажних транспортних засобів, обов'язковий технічний контроль транспортних засобів)

До листопада 2013 року працював менеджером із продажу запасних частин. В обов'язки входило - напрацювання клієнтської бази, продаж запасних частин та аксесуарів клієнтам дилерської СТО та залучення нових, замовлення необхідного запасу запасних частин та матеріалів на СТО, контроль за оборотністю матеріалів на складі, реалізація неліквідних товарів, проведення рекламних акцій, і все в сукупності приводило до виконання планових показників. З Листопада 2013 року переведений на посаду заступника директора з сервісу. До функціональних обов'язків входила загальна організація роботи СТО, управління бригадами ремонтного складу та ІТП, забезпечення виконання зобов'язань згідно з гарантійною політикою виробників, запровадження заходів із підвищення рентабельності СТО - розвиток номенклатури товарів та послуг, покращення якості обслуговування, для досягнення кінцевого результату - виконання та перевиконання планових показників з продажу товарів та послуг, забезпечення отримання прибутку компанією.

Education

Вінницький національний технічний університет

Інститут машинобудування та транспорту/Інженер-механік, Вінниця
Higher, from 1998 to 2005 (7 years)

Отримав вищу освіту, рівень - спеціаліст, за фахом інженер-механік. Посилено вивчав технічну англійську мову, отримав диплом перекладача, свого часу був кращим на курсі. Однак в подальшій роботі знання іноземної мови на практиці не згодилось.

Additional education and certificates

Курс щодо питань в сфері питань безпеки дорожнього руху, за потреби надам сертифікат

3 дні

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Excel MS Word Управлінські навички 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Language proficiencies

English — average

References

Надаю за запитом

Надаю за запитом

Contact details are hidden

Additional information

Особисті якості: відповідальний, цілеспрямований. Комунікабельний, доброзичливий, неконфліктний.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: