Resume from February 20, 2024 PRO

Марина

Директор, управляючий

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник мережі магазинів

from 08.2023 to now (9 months)
ТОВ Фудсервіс, Черкаси (Роздрібна торгівля)

- виконання планів продажів
- організація торгівельних процесів
- управління персоналом магазинів
- аналіз асортименту магазинів
- організація та контроль проведення інвентаризації магазинів
- взаємодія з контролюючими органами
-організація та контроль виконання корпоративних норм та стандартів

Директор

from 04.2019 to 05.2022 (3 years 1 month)
Кафе «Час Поїсти», Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів, контроль витрат ресторану, управління персоналом 80-100чол(підбір, навчання, мотивація), ведення документообігу , проведення та аналіз інвентаризації, контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку.

Управляючий магазином

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
Ритейл Групп, АО(Велика Кишеня),, Черкаси (Роздрібна торгівля)

Аналіз продажів, веденння звітності; Замовлення товарів, управління та контроль товарних залишків відповідно до потребі; Управління персоналом( постановка задач, формування графіків) и проведення тренінгів для персоналу; Контроль затратної частини; Работа з перевіряючими органами.

Управляючий салоном краси

from 05.2018 to 11.2018 (6 months)
Pricha, Черкассы (beauty сфера), Черкаси (Краса, фітнес, спорт)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів
Работа з затратною частиною, виведення салону до рівня отримання прибутку
Організація бухгалтерської та юридичної роботи
Підбір персоналу
Розробка мотиваційної програми для персоналу
Формування цінностей політики салону

Управляючий кафе

from 10.2017 to 05.2018 (7 months)
Наше Кафе, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів
Контроль використання коштів, оптимізація затрат
Робота з персоналом в кількості 25-30чол(підбір, адаптація, навчання, оцінка,вирішення конфліктних ситуацій)
Веденння документообігу
Проведення інвентаризації та аналіз

Директор ресторану

from 02.2013 to 10.2017 (4 years 8 months)
ТОВ Сушия, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Бюджетування та аналіз фінансових результатів
Контроль використання коштів, оптимізація затрат
Робота з персоналом в кількості 25-30чол(підбір, адаптація, навчання, оцінка,вирішення конфліктних ситуацій)
Веденння документообігу
Проведене інвентаризації та аналіз
Ведення зміни

Education

Національний університет харчової технології

Фінанси, Київ
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)

Knowledge and skills

Водійські права кат. B

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Володіння системою 1С, R-keeper, Beauty Pro, впевнений користувач ПК,

Similar candidates

All similar candidates