Resume from September 3, 2022 PRO

Дмитро

Повар-универсал, горячего процесса

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
30 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Boiarka, Kyiv, Sviatopetrivske, Vyshneve (Kyiv Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар універсал

from 05.2021 to 09.2021 (4 months)
Paul, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 06.2020 to 01.2021 (7 months)
BOBRITSA DACHA, Бобриця (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 08.2019 to 09.2019 (1 month)
Толстый и Тонкий, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 10.2018 to 12.2018 (2 months)
Fitness food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування комплексних обідів для здрового харчування.

М'ясник-заготівельник

from 07.2018 to 10.2018 (3 months)
Lucca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка напівфабрикатів, обробка м'яса та риби.

Кухар гарячого процесу

from 11.2017 to 07.2018 (8 months)
Lucca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до технологічних карт. Італійська кухня.

Кухар-гарячник

from 05.2017 to 09.2017 (4 months)
City Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій.

Кухар «Соусьє»

from 10.2016 to 04.2017 (6 months)
Ping-pong, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування соусів і баз на виробництві, опрацювання нових страв, дотримання ротації, інвентаризація продуктів
та готових виробів на підприємствах громадського харчування як основного виробництва, так і самостійних цехів, дотримання чистоти та порядку на робочому місці.

Кухар

from 11.2015 to 09.2016 (10 months)
wok2go, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій. Вивчив як гарячий процес, так і холодний, перейшов на заготівельний цех, вивчав бази супів, соусів та заправок, працюючи на wok2go нарікань та штрафів не мав, займався опрацюванням нових страв та введення їх у меню.

Education

ВСП НПУ імені Драгоманова

Київ
Specialized secondary, from 2010 to 2013 (3 years)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Є досвід роботи в ресторанах з: італійською, тайською, французькою, європейською, паназіатською кухнями.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: