Resume from July 24, 2022

Максим

Шеф-кухар, піцейоло, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Lviv, Rakhiv, Yaremche

Contact information

The job seeker has entered a phone number, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар-універсал: піца, гриль, інші страви

from 05.2018 to 12.2018 (7 months)
Піцерія Роксолана, Ясіня, Закарпатська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Попрацював під керівництвом дуже крутого українського шеф-кухаря.

Організатор походів та активного відпочинку

from 07.2016 to now (7 years 11 months)
instagram.com/dragobratresort, Закарпатська область (Туризм)

- Повна організація відпочинку: підготовка людей до походу, організація трансферу, опрацювання маршрутів, закупівля продуктів, приготування супів, каш, салатів, барбекю і навіть піци у печі з каміння. Такий собі кулінарний туризм.
- Навесні організація рафтингу, а взимку сноуборд турів, тобто дуже багато роботи з людьми.
- Маркетинг, ведення соц. мереж

Кухар-універсал: пасти, супи, салати, піца, гриль

from 01.2014 to 12.2014 (11 months)
Ресторан Dillo's,150 місць, італійська кухня відкритого типу, Мінськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Стресостійкість, вміння швидко працювати у великій команді. Ми були майже єдиним найближчим закладом до льодової арени під час чемпіонату світу з хокею. Електрички у 100 іноземців між перервами матчів чудово прокачують вміння готувати смачно та швидко, особливо коли ті на відкритій кухні без офіціантів.

Тут я і навчився радіти нескінченній зустрічці і отримувати задоволення від роботи, де не встиг випити ранкову каву - вже сидиш з напарниками за келихом пива і згадуєш день.

Кухар-універсал: супи, піца, суші

from 04.2013 to 01.2014 (9 months)
Піцерія Маргарита, Мінськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Це моя перша професійна кухня, де я придбав базові навички приготування їжі.

Education

Лінгвістичний університет

Перекладач, Мінськ
Unfinished higher, from 2010 to 2013 (3 years)

Language proficiencies

English — average

Additional information

Дуже люблю чистоту та порядок у приміщенні. Відкриті та чесні відносини між співробітниками. Також ціную в людях спрямованість і стресостійкість.
Багато де побував на стажуваннях, багато думок послухав і, якщо чесно, зовсім не приносить задоволення як більшість відноситься до організації процесу, не кажучи вже про саму їжу. Тому впевнено позиціоную себе на посаду су-шефа, якщо з шефом знайдемо спільні погляди, але бачити себе в ролі шеф-кухаря підійде більше.

Вважаю, можу претендувати на посаду шеф-кухаря, бо маю шестирічний досвід організації гірських походів за участю до 20 осіб.
-закупівля продуктів та приготування до 60 порцій їжі на день на багатті/пальнику протягом 5 днів,
- емоційна стійкість групи під час екстремальних ситуацій, наприклад, під час грози, багато в чому залежить від гіда,
- чистота і порядок у кухні, а також розуміння колективу свого знаходження в даному місці - для мене основоположні фактори сприятливої ​​роботи.

З радістю зроблю для вас індивідуальне меню чи допоможу з покращенням вашого, особливо якщо це стосується італійської кухні, а також смачних, ситних та корисних комплексних сніданків та обідів, не забуваючи про романтичні вечері. Інші кухні, крім італійської, вивчимо та розробимо також.

Допоможу підібрати персонал та налаштувати весь робочий процес кухні.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: