Resume from April 5, 2024 PRO

Віталій

Технік-електрик, електромонтер

Employment:
Part-time.
Age:
46 years
City of residence:
Ivankiv (Vyshhorod Region)
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Налагоджувальник ОПС охороно пожежних систем 5роз.

from 07.2017 to 03.2022 (4 years 8 months)
Державне підприємство "Центральне підприємство з поводження з РАВ"

Education

Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж

Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " кваліфікація бакалавра технік- електирика, смт. Немішаїв
Higher, from 2013 to 2014 (1 year)

Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж " за напрямом підготовки " Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " та здобув кваліфікацію бакалавра технік- електирика.

Additional information

Резюме

Квліфікований технік- електирик з досвідом понад 20 років шукаю роботу за суміснитством в м. Київі з гнучим графіком праці , погодиною, чи від обсягів виконаної роботи, оплатою.
Особисті дані: Сидоренко Віталій Сергійович: моб . тел.[open contact info](look above in the "contact info" section) вайбер ,телеграм.
Освіта: Відоркремлений підрозділ Національного універстету біоресурсів і придокористування України "Немішаївський агротехнічний коледж " за напрямом підготовки " Енергетика та електротехні системи в агропромисловому комплексі " та здобув кваліфікацію бакалавра технік- електирика.
Досвід роботи: Слюсар по ремонту електро- обладнання , електрик дільниці 4група з електробезпеки 4 роз., налагоджувальни ОПС "охороної поженої синалізації 3 група з електробезпеки 5 роз.
Монтаж та налгоджування ситем: освітлення , дистанціїного керування ,поженої і охороно ї сигналізації ,кабельних силових мереж, розподільчих щитів,облання харчової, деревобробної промисловості , житлових і господарськи приміщень різного типу та призначенння.
Особисті навички: володію компютером , водійське посвідчення категорї В , комунікабельний,акуратний немаю шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: