Resume from June 6, 2022 File

Максим

Майстер виробничого навчання

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Корольков Максим Сергійович
Дата народження: 07.09.1992 (29 повних років).
Контактний: телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)/[open contact info](look above in the "contact info" section).
Ел. Пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Освіта Вища Початок навчання 2010 Закінчення 2015
Навчальний заклад: ДонНТУ.
Факультет: Комп'ютерних наук і технологій.
Спеціальність: Інженер комп'ютерних систем.
Бажаний рівень заробітної плати: від 15 000 грн
Досвід:
2016-2017- Інженер програмного забезпечення в Центрі первинної медико- санітарної допомоги;
2017- молодший системний адміністратор в ДН Консалтинг;
2017- 2018: провідний інженер-електронік в «Донецький ЦПТО ДСЗ»
2018: майстер виробничого навчання в «Донецький ЦПТО ДСЗ» (Навчання дорослого населення, яке перебувало на обліку у службі зайнятості. Підтримка на перших етапах роботи, консультації.)
Навички:
Впевнений користувач ПК. Працював в операційних системах сімейства Windows версій 98, 2000, XP, Vista, 7, 8,8.1,10, windows server 2008, windows server 2012. Є практичні знання по інсталяції і роботі в операційних системах побудованих на ядрі linux (Ubuntu, fedora, debian,...), встановлення та налаштування ubutu server(встановлення LAMP, postfix, wordpress,joomla),.
Працював з системою апаратної віртуалізації Hyper-V,досвід роботи з Active Directory. Є навики інсталяції, налаштування та оновлення програмного комплексу М.Е. Doc, як серверної так і клієнтської частини, базові знання програми 1С.
Маю великий досвід роботи з пакетом програм Microsoft Office.
Розробка і підтримка локальних мереж, а також досвід роботи з серверними додатками і сервером. Середній рівень знань HTML, CSS. Маю початковий досвід по роботі з Yandex Direct та Google AdWords
Маю досвід роботи з офісною технікою, ремонтом комп’ютерів, підтримкою проектуванням та прокладкою локальних мереж. Роботі з мережевим обладнанням cisco, mikrotik.

Розробка навчально-плануючої документації, проведення виробничого та теоретичного навчання, створення інтерактивного матеріалу для викладання. Монтаж відео уроків. Створення сучасних презентацій у хмарних сервісах.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: