Resume from March 29, 2024

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/8502163

Адміністратор онлайн-школи, помічник керівника, методист

Employment:
Part-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

КНУ ім.Тараса Шевченка

Факультет філології. Спеціальність: українська та англійська мови, переклад та редагування, Київ
Unfinished higher, from 2021 to 2025 (4 years)

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Викладала англійську та українську мови (онлайн та очно в школах) для дорослих, дітей та людей закордоном . Займалася перекладацькою діяльністю. Близько півтора року працювала куратором на мовних курсах, а згодом помічником керівника онлайн школи: створювала та оновлювала розклад; вела комунікацію як і з репетиторами, так і з клієнтами; контролювала оплату; вирішувала проблемні питання та пропонувала начальний продукт. Є досвід роботи методистом: перевіряла навчальні тестові завдання на грамотність; створювала свої презентації/методичні розробки в Canva.
Деякий час працювала Аутріч-спеціалістом на фріланс платформі, знаходила клієнтів за базою та пропонувала їм створення взаємовигідних зворотних посилань для покращення метрик сайту та залучення аудиторії.

Hard skills:
- Досвід роботи з програмою Ahrefs
- Базові знання HTML
- Upper Intermediate-Advanced level of English
- Гарне володіння Excel
- Маю досвід в діловому листуванні як і в соцмережах, так і через пошту

Soft skills:
Я той кандидат, який має велике бажання працювати та набувати важливий для себе досвід. Відповідальна та швидко адаптуюся до поставлених умов, можу освоїти роботу з нуля. Вмію грамотно вести комунікацію як і з іноземними партнерами так і з вітчизняними; чітко відстоюю інтереси компанії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: