Resume from June 16, 2022 PRO

Михайло

Зоотехнік, технолог, менеджер ферми, консультант, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий комплексом, зоотехнік

from 07.2020 to now (3 years 11 months)
АПНВП "Візит", Хмільник (Виробництво та переробка молока.Племгосподарство по Джерсейській та Голштинській породах ВРХ.Вирощування зернових.)

Організація роботи комплексу ВРХ, молочне виробництво (2000 дійного). Дотримання планованих показників виробництва, контроль та організація усіх технологічних процесів.Збільшення та покращення якості ведення обліку МТК. Планування, організація заготівлі та забезпечення усіх видів кормів. Контроль процесу годівлі тварин усіх вікових груп, а також якість комбікормів які постачаються на комплекс. Досвідченний користувач програмою годів « PROFEED». Створення "Пам'яток для персоналу" молочно-товарних ферм та комплексів за ключовими моментами процесу виробництва, що впливають на продуктивність тварин та якість молока. Націлений на результат. Комунікабельний, креативний. Швидко навчаюсь новій професії. Висока керівна ефективність. Успішний досвід управління персоналом понад 80 працівників. Відданість роботі, чесність, порядність стресостійкість. Ексель ворд. Власне авто кат. В. Згоден на переїзд

Зоотехнік відділення (МХП)

from 11.2016 to 06.2020 (3 years 7 months)
МХП "Зернопродукт", Хмільник (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення безперібійної роботи відділку, ведення обліку, приймання молодняка,вирощування та подальша їх реалізація. Отрамав досвід роботи з ВРХ, керування персоналом. Комунікація та розвиток при роботі великого холдингу.

Апаратник по охолодженні та пастеризації молока

from 03.2015 to 11.2016 (1 year 8 months)
Завод сухого знежиреного молока " Молочний Візит", Хмільник (Переробка молока)

Приймання серовини з подальшою її пастеризацією, сепарацією та подачі на маслоутворювач. Набув знання щодо переробки вершків та виробництва вершкового масла.Незабутній досвіт у дотриманні санітарно-гігієнічних умов при виробництві продуктів харчування.

Education

БНАУ

Біолого- технологічний, технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва. Підприємництво, торгівля, біржова діяльність., Біла Церква
Higher, from 2009 to 2015 (6 years)

Спеціальність: "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Спеціалізація: Технологія кормів і кормових добавок та годівля с-г. тварин.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: