Resume from March 20, 2024 PRO

Олексій

Продавец-консультант на телефон

Age:
23 years
City:
Zhmerynka

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комірник

from 06.2019 to 11.2021 (2 years 5 months)
ПП"Доміно", Жмеринка (Продовольчі товари)

Education

Вище професійне училище №11

Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин – Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, Вінниця
Specialized secondary, from 2017 to 2020 (3 years)

Підготовка спеціалістів до ефективного використання сучасної комп'ютерної техніки у процесі розв'язання завдань економіки та управління народним господарством. Основний наголос робиться на професійному використанні комп`ютерної техніки: ділова документація, графіка, веб-дизайн, мультимедіа, елементи програмування, бази даних та інше.
Виконує ремонт, налагодження підключення офісної та комп'ютерної техніки, монтажні роботи, користується вимірювальними приладами для виявлення і аналізу причин та неполадок в роботі обчислювальної техніки. Виконує профілактичне обслуговування вузлів ПЕОМ, використовує методи попередження виходу з ладу модулів. Використовує програмні засоби для захисту від комп'ютерних вірусів та програми по обслуговуванню ПЕОМ. Вибирає та встановлюєв нутрішні компоненти, периферійні пристрої ПЕОМ. Може працювати з програмами офісного забезпечення, прикладними програмами та графічними редакторами. Знає основні принципи роботи комп'ютерних мереж, користується ними, виконує просту їх діагностику.
Виконує діагностику та ремонт мобільних комп`ютерних пристроїв: ноутбуки, планшети, смартфони та інше.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • Portuguese — advanced

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: