Resume from April 5, 2024 PRO

Андріана

Пиццейола, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
23 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Пиццейола

from 01.2024 to now (4 months)
Сільпо, Харьков (Роздрібна торгівля)

•Заміс, формування та випічка тіста;
•Підготовка сировини для начинки;
•Розпалювання дровяної печі;
•Дотримання санітарно — гігієнічних норм праці;
•Соблюденіе технологій приготування.

Повар

from 06.2023 to 09.2023 (3 months)
Smile Park, мережа сімейних розважальних комплексів, Харьков (Послуги для населення та бізнесу)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

from 05.2023 to 05.2023 (less than a month)
Рак і Бургер, Харьков (Приватні особи)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар суші

from 02.2023 to 03.2023 (1 month)
Pronto Pizza&Sushi Pro, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Проверяя якість і відповідність основних продуктів і додаткових інгредієнтів до них технологічним вимогам до страв;

2.Виполняла технологічні процесиз приготування і оформлення страв згідно встановленого меню, калькуляційних карт;

3.Проізводила обробку риби і морепродуктів і приготування напівфабрикатів з них для основних страв з урахуванням вимог до безпеки харчових продуктіві якості готових напівфабрикатів;

4.Ізготавляла і порційнувала напівфабрикати з риби і морепродуктів;

5.Ізготавлівала суші з дотриманням технологічних вимогдо страв і якості готової продукції;

6.Сервірувала і оформляла суші для подачі відповідно до затверджених стандартів;

7.Подготавлівляла необхідні компоненти і здійснює варіння рису;

8.Ізготавлівляла соуси згідно з розробленою технологією;

9.Осуществляла складування напівфабрикатів згідно встановлених місць зберігання;

10.Соблюдает процедуру по утилізації відходів.

Кухар

from 08.2022 to 01.2023 (5 months)
Хата Багата, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

from 04.2022 to 08.2022 (4 months)
Waffel, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

from 01.2022 to 02.2022 (1 month)
Рак і бургер, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Продавець консультант

from 11.2021 to 12.2021 (1 month)
Лідер взуття, Харьків (Роздрібна торгівля)

•консультування покупців, допомога у виборі товару;
•оформлення розрахунків з покупцями;
•виконання плану продаж;
•інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину;
•забезпечення порядку в торговому залі;
•викладка товару (мерчендайзинг).

Продавець-консультант

from 11.2021 to 12.2021 (1 month)
Лідер Взуття, Харьков (Роздрібна торгівля)

Кухар

from 09.2021 to 12.2021 (3 months)
Амато, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

from 07.2020 to 05.2021 (10 months)
Фет Гус Паб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Кухар

from 07.2019 to 09.2020 (1 year 2 months)
Бургер клаб, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

-знання смакових якостей страв;
-знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
-знання правил зберігання продуктів;
-знання технологічного обладнання;
-впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
-вміння презентувати вироби;
-вміння оформляти страви.

Education

Слобожанський центр професійної освіти

Кухар; Кондитер, Харьков
Specialized secondary, from 2016 to 2019 (3 years)

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: