Resume from May 8, 2024 PRO

Таня

Технолог харчової промисловості

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технік-лаборант

from 07.2021 to now (2 years 10 months)
Білоцерківський елеватор

Education

УНУС

Інженерно-технологічний факультет, напрям підготовки - Харчова технологія та інженерія, Умань
Higher, from 2002 to 2006 (4 years)

Навчалась в коледжі за цією спеціальністю, а потім продовжила навчання в інституті. Отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю: " Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів". Довгий час працювала у ТЕФК БНАУ на посаді викладача спец технологічних дисциплін (на консервному заводі кожен рік по 2 місяці була куратором практики у студентів), а потім працювала техніком - лаборантом на елеваторі, тому є розуміння як організовані виробничі процеси. Я впевнений користувач ПК. На посаді викладача вся документація робилась на комп'ютері (звіти, відомості, створювались лекції, тести і презентації, а також проводила онлайн заняття), на посаді техніка-лаборанта проводила направлення с/г культур у програмі 1 С.

Knowledge and skills

MS Office Email Google Sheets Google Клас Уміння знайти спільну мову з різними віковими категоріями людей. Уміння зацікавити аудиторію Грамотна усна і письмова мова. Досвід кураторства Грамотна усна і письмова мова Вільно володію українською та російською мовами. Комунікабельна Уміння працювати у соціальних мережах та месенджерах.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: