Резюме від 8 травня 2024 PRO

Таня

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік-лаборант

з 07.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Білоцерківський елеватор

Освіта

УНУС

Інженерно-технологічний факультет, напрям підготовки - Харчова технологія та інженерія, Умань
Вища, з 2002 по 2006 (4 роки)

Навчалась в коледжі за цією спеціальністю, а потім продовжила навчання в інституті. Отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю: " Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів". Довгий час працювала у ТЕФК БНАУ на посаді викладача спец технологічних дисциплін (на консервному заводі кожен рік по 2 місяці була куратором практики у студентів), а потім працювала техніком - лаборантом на елеваторі, тому є розуміння як організовані виробничі процеси. Я впевнений користувач ПК. На посаді викладача вся документація робилась на комп'ютері (звіти, відомості, створювались лекції, тести і презентації, а також проводила онлайн заняття), на посаді техніка-лаборанта проводила направлення с/г культур у програмі 1 С.

Знання і навички

MS Office Email Google Sheets Google Клас Уміння знайти спільну мову з різними віковими категоріями людей. Уміння зацікавити аудиторію Грамотна усна і письмова мова. Досвід кураторства Грамотна усна і письмова мова Вільно володію українською та російською мовами. Комунікабельна Уміння працювати у соціальних мережах та месенджерах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: